Clinique Chubby Stick – Chunky Cherry.

Clinique Chubby Stick – Chunky Cherry.

Nu när jag varit i Jönköping så passade jag på att unna mig ett Chubby stick från Clinique! Efter mycket swatchande på handen hit och dit så blev det 05 chunky cherry som fick följa med mig hem :) Underbar nyans om ni frågar mig! ;) Konsistensen är riktigt mjuk och behaglig att bära och man får även lite glans av denna! Pennan är väldigt knubbig men det går bra att applicera produkten och för att få ut mer produkt så vrider man på silverdelen i slutet av pennan! Då det är mer ett läppbalsam så har det ju inte hållbarhet som ett läppstift på läpparna men så länge man inte äter, dricker eller pussas så sitter det ändå bra ;)

205kr kostade denna på Åhlens och jag är verkligen supernöjd med mitt köp :)

15 svar på ”Clinique Chubby Stick – Chunky Cherry.

  1. den sitter fast så det är riktigt bra, behöver inte hålla eller något :D sen tar du av den när du är klar och sätter på nästa burk.

  2. SV: Ohh du måste testa, och det snart!!! Det är underbart. Framförallt älskar jag möjligheten att dra topplack över fortfarande våta lack, det skalar av säkert minst 20 minuter av min lacktid.
    Tihi, så kul, det ska bli så roligt att testa retarDEX, tack igen!!!

    Superfin färg på läpparna, passar dig verkligen!

  3. Ohhh lock at that cherry pie!

    Och ja hatt. Jag har aldrig passat i hatt. Eller mössa. Men just denna hatt gillade jag. Dock är det sjukt ovant att gå runt med hatt. Känns så… fel. Haha. Vänjer mig kanske :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *