Collacen – nytt kosttillskott!

Collacen – nytt kosttillskott!

När jag var på Hud & Kosmetik mässan i Stockholm tidigare i år så kom jag i kontakt med en helt ny produkt nämligen Collacen! Collacen är en produkt som ska hjälpa vår hud att bygga upp sig och reparera sig inifrån! Använder man Collacen regelbundet så kan man förbättra hudens elasticitet och fuktighet samtidigt som rynkor och fina linjer blir mindre framträdande.

Collacen är ett naturligt kosttillskott som består av 100 % lågmolekylärt marint kollagen från fisk samt vitaminer. Det är kollagen som hjälper till att hålla din hud ungdomlig och slät. I 25-årsåldern består huden av cirka 75 % kollagen men mängden minskar snabbt med ökande ålder. Är du nyfiken på att veta mer om kollagen nivån i din kropp så kan man titta på lite närmare här.

Varje förpackningen kommer med 28 doser och doserna är färdigpackade i små förpackningar så det är enkelt att blanda ut pulvret med valfri vätska som juice, kaffe, vatten, saft etc. Jag blandar ut pulvret med saft! :)

Mår kroppen bra på insidan så mår den oftast bättre på utsidan och Collacen är en produkt som ska hjälpa till med detta alltså! :) Jag är mest förundrad över om det inte funnits produkter med kollagen tidigare?

Ska bli spännande och se om jag märker någon skillnad. Man måste ju äta kosttillskott ett tag innan man märker av dom oftast så jag kommer antagligen få lov hinna få i mig båa förpackningarna innan jag faktiskt kan skriva något om dom! :)

Collacen kan man bland annat köpa hos Hälsokraft för 439kr och då räcker förpackningen i 28 dagar.

Vad säger ni, är detta något ni skulle kunna tänka er att testa? :)

6 svar på ”Collacen – nytt kosttillskott!

  1. På ett sätt vore det ju skönt att kunna se lite yngre och piggare ut, men jag tror inte på såna mirakel-kurer.
    Men säg gärna sen om det funkar. Kan vara villig att testa om jag hör andra som säger att det faktiskt fungerar.

  2. Sv: jo jag känner mig lika nöjd än över just de dagarna… Ja, nu med för den delen men inte lika nöjd över dagarna som varit efter :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *