Collistar Infinito Mascara Strass Effect Top Coat

Collistar Infinito Mascara Strass Effect Top Coat

Collistar Infinito Mascara Strass Effect Top Coat är berikad med gnistrande, iriserande partiklar som kombinerar två olika typer av pärlor; multi-reflekterande med glittrig effekt, som bryter ljuset och förhöjer färgintensiteten, och mikroniserande, som tillför en magisk regnbågsskimrande reflektion till dina fransar. Eleven.se

Jag har tittat på denna flera gånger av ren nyfikenhet men den har alltid varit slut i lager! Nu finns den inne men jag har inga pengar att lägga ut på en ny mascara enbart för att jag vill testa den just nu, typiskt! Känns som en lite rolig partymascara och jag är otroligt nyfiken på hur den set ut på! Någon som har testat den? Kanske klickar hem den av ren nyfikenhet nästa månad!

Ni hittar Collistar Infinito Mascara Strass Effect Top Coat hos Eleven.se

16 svar på ”Collistar Infinito Mascara Strass Effect Top Coat

  1. Men jäklar! Den där hade ju blivit skitsnygg till fest. Bara den inte ser vit ut när den väl ligger på fransarna utan att dom verkligen får fram glittret!:S

  2. Ruskigt snygg! Ingenting jag testat, så klart. Men skulle passa dig ruskigt bra! =)

    Och tack! Jag är bara mig själv, såväl i bloggen som i verkligheten. Lika crazy, typ. ^^

  3. Oh my!!! SÅ JÄKLA SNYGGT!Den måste du bara testa så man vet om det är nåt o ha ;) Förresten, kan du rek en flytande eyeliner som är bra??

  4. Jag bestämde mig för att ta tag i problemen och började lära mig att lämna gammalt bakom mig. Och idag har jag lärt mig hur jag ska göra.Så livet kan ju bara bli bra då =) Så det är ju egentligen inget speciellt som hänt mer än att jag tog tummen ur röven =)

  5. igår fick jag hem denna mascara. provade lite snabbt, utan vanlig mascara. det glittrade lite. men jag var lite stressad och kollade inte i så bra ljus. kanske blir det bättre när jag lägger över vanlig mascara först. en kul grej i alla fall! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *