Collistar Nude Look pennor och Lip Elixir!

Collistar Nude Look pennor och Lip Elixir!

Collistar är ett märke som jag är väldigt obekant med och för en tid sedan så dök det upp ett pressutskick med dessa tre produkter som ingår i Nude Look kollektionen.

Lip Elixir 180kr för 7ml – årdar dina läppar genom att kombinera argan- och jojobaolja med sheasmör och vitamin E, vilket ger en intensiv återfuktning och lämnar dina läppar underbar mjuka och smidiga samt ger dem snygg glans!

Professional Eye-Lip Pencil 145kr för 1,2ml – En multifunktionell penna som fungerar både som läppenna, ögonpenna och highlighter!

Smokey Eyes Professional Pencil 145kr – kan användas över hela ögonlocket och sedan suddas ut för en sotad look eller som bas för en ögonskugga! Det går även att använda pennan som en eyeliner eller som en  kajalpenna och använda för inre franskanten.

När jag fick hem proverna så kände jag att dessa proukter inte var mina första val i kollektionen med tanke på vilka fina gloss och vilket härligt puder det finns i kollektionen men nu när jag läst lite mer om dom så känns dom lite mer intressanta även om jag inte ropar wow och hoppar på stället ;) Jag kommer nog använda Lip Elixir ovanpå läppstift om jag känner för lite extra glans på finishingen! Jag tycker att genomskinliga gloss är galet tråkiga men dom är så användbara när det kommer till kritan!

Hur som helst så ska det bli spännande att få prova på lite från Collistar då jag är väldigt ny inför detta märket! :)

 

 

 

 

Ett svar på ”Collistar Nude Look pennor och Lip Elixir!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *