Core.

Core.

Om cirka 15 minuter så kommer Fanny & Diana hit för att hämta upp mig :) Vi ska åka på Core och få lite muskler tänkte vi ;) Ska bli skönt att träna lite idag med! :D Sist jag var på det här Corepasset så hade jag rejäl träningsvärk dagen efter ;) Får väl se hur det blir efter den här gången ;) 

Har du tränat något idag? :D

14 svar på ”Core.

  1. Ni är så duktiga med er träning hela tiden, imponerande! Vill oxå va så där hurtig! Men jobbar jag inte på kvällarna så ser jag till o åka bort istället… :/ Men du kanske har lust o joina mig på lite promenader i vinter? *blink blink* Ha så skoj ikväll nu! =) Puss

  2. Nej, och de har jag ångest för. Var exakt en vecka sen jag tränade senast blev sjuk och då har jag inte tränat för de. Imorgon ska jag prova box för första gången. Om jag vågar, kan mycket väl bli som sist då jag i sista sekunden valde styrka eftersom det jag tror att jag kommer gilla skrämmer mig att pröva.

  3. core är väl den bästa formen av träning, älskar det. Jag skippade visserligen mitt corepass idag som att jag har träningsvärk, men nästa vecka så :)

  4. Ja, visst är den bra! (menar tunr the light down low). Måste dessutom tilläga att det är kul att se nån mer som älskar Nemi! Verkligen avgudar henne! haha ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *