Crimson.se

Crimson.se

Nu ska jag skicka in 4 bilder till Crimson eftersom jag vill ha något med mig på fredag och kunna visa upp. Fyra bilder känns lite väl magert men Anders är ju här hemma hos mig så kan inte få några högupplösta bilder med honom och andra fotografer är lite småsega. Törs inte vänta längre med att skicka in heller så jag får hoppas att dessa fyra bilder hinner hem till mig innan torsdagen i alla fall. Bilden ovan är en av de fyra bilderna som kommer hamna i min portfolio.

99:- fattigare och förhoppningsvis 4 bilder rikare i veckan.

10 svar på ”Crimson.se

 1. jättefin bild faktiskt!! o skitfin design på bloggen. försökte kommentera o va me i tävlimgem men d gick inte :(:(

  annars om du e uttråkad nångång kan du ta en titt i min blogg.. handlar om hur man kan va trendig och modemedveten utan att slösa tusenlappar!!

  ha d bäst!!

 2. Så grymt fin bild på dig söto! :D

  Jaa, det är ju faktiskt taskigt mot henne vad han har gjort. Det är inte schysst.. Men får se vad som sker när han kommer tillbaka..

  hur är det annars då? :D

 3. Svar: Jo, nästintill. Jag äter inget bröd, pasta, potatis etc. Tagit bort alla kolhydrater, men eftersom att jag inte gör detta för att gå ner i vikt, så äter jag ris iaf 1gång varannan vecka. Jag har redan nästan 4kg på bara några veckor & ska hellst inte gå ner i vikt. Jag gör ju det för magens skull :) Sen ibland unnar jag mig en ben & jerrys glass också :) Men som sagt, jag ska ju inte rasa i vikt inte därför jag kör denna diet. Men jag förstår att det verkligen fungerar på de som är ännu mer stenhårda än jag, för jag har ju som sagt ändå gått ner 4kg vilket är ganska mycket när man redan är liten. Min moster har kört dieten för att gå ner i vikt & hon har tappat 15kg på relativt kort tid, så visst fungerar det & hon ser fräshare ut än någonsin! Men hon skulle ju gå ner i vikt också, det var ju planen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *