Curami by CCS Salva för torr hud.

Curami by CCS Salva för torr hud.

Jag har tänkt jättelänge att jag måste köpa något till mina torra läppar för har jag inget hemma så använder jag läppglans konstant istället. CCS har nog läst mina tankar för idag trillade denna salva ner i postlådan! Jag ser framemot att börja testa den!

Curami by CCS salvan är en vårdande salva som är till för extra torra hudpartier som tillexempel armbågarna, läppar, hälarna, händer, knän..ja torra hudpartier helt enkelt! Denna är vattenfri och innehåller enbart vegetabiliska fetter och oljor vilket gör att den även passar bra som skydd mot kyla och uttorkning! Mot kyla blir ju passande nu när vintern antagligen är här innan vi hinner reagera!

30ML 79,50:-

Ni hittar bland annat denna produkten och fler produkter ur denna serie på familjeapoteket.se och jag inbillar mig att den borde finnas i välsorterade apotek också :)

4 svar på ”Curami by CCS Salva för torr hud.

  1. Låter intressant, hoppas den är bra.=)

    Sv. Den är välvässad när man köper den så då är själva stiftet inte så mycket tjockare än på en vanlig kajal. Jag lyckades dock tappa min i golvet det första jag gjorde så stiftet gick av och inga av mina vässare fungerar så nu är det tjock och trubbig men det fungerar… Hade dock varit trevligt att hitta en vässare som det går vässa den med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *