Dagens lucka hos kicks – Linda Hallberg Infinity Palette

Dagens lucka hos kicks – Linda Hallberg Infinity Palette

Dagens lucka hos kicks – Linda Hallberg Infinity Palett

Linda Hallberg Infinity Palett hittar vi i dagens lucka hos kicks! Jag har suktat efter den här sedan den lanserades och idag unnade jag mig den äntligen. Istället för 400sek så kostar den idag 200sek och jag antar att det är så långt lagret räcker. Det känns som Linda Hallberg Infinity Palett kommer sälja slut. Jag ville så gärna ha en att jag har suttit och inväntat tolvslaget, haha! Jag hoppas verkligen jag kommer älska denna lika mycket som mina bloggkollegor! Jag har verkligen höga förväntningar, haha :)

Någon mer beautyprodukt kommer det inte bli till mig i dessa julkalendrar som florerar eftersom jag faktiskt inte behöver något, det var denna luckan som jag har väntat på and i got it! Till skamligt bra pris dessutom.

Inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Dagens lucka hos kicks – Linda Hallberg Infinity Palette

  1. Satt i samma sits som du, tyckte att 400kr var lite väl saftigt för något som jag inte BEHÖVDE, men som jag ”bara” ville ha. Men idag slog jag till, ska bli jättespännande att testa något från märket, har inte haft råd med de priserna det annars ligger på. Håller tummarna att någon av ögonskuggspaletterna får något liknande erbjudande i framtiden.

    1. Ja det är väldigt sällan jag känner att jag har råd med 400 på en ”villhöver” produkt. Jag jobbar ju inte heltid så det går liksom inte att motivera ett sånt köp för mig, haha. Jag vet ju dock att folk använder slut (??) på den här paletten så jag hoppas det kommer bli likadant för mig :) En perfekt ta med sig överallt produkt hoppas jag det är :D

      Åh ja, den senaste ögonpaletten hade jag velat ha men kan tyvärr inte motivera ett köp där heller :( Jag har köpt läppstiftet förut och det kan jag rekommendera! Köpte Goldstone och det blev en favorit :D Ett ”My lips but better” läppstift :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *