Dagens makeup: I sin enkelhet.

Dagens makeup: I sin enkelhet.

En väldigt enkel makeup och alla produkter kommer från Claudia Cosmetics förutom att jag fyllt i brynen med ögonskuggan peppar från färg by makeupstudion :) Känner redan nu att detta rouget faller mig väldigt bra i smaken! Vill ni se mer exakt vilka produkter jag använt så klicka er in här så står alla namnen där!

Nu ska jag göra mig redo för att sticka till gymmet :)

12 svar på ”Dagens makeup: I sin enkelhet.

 1. Verkligen snygga ögonbryn, gillar brynskuggan väldans mycket! Kikade på den hos makeupstudion, men där ser den MYCKET ljusare ut… Deras mörkaste brynskugga ser ut att vara lika mörk som den du använder! Är deras sida bara missvisande färgmässigt eller??? Vill ha en brynskugga som är lika mörk som dina bryn, perfekt färg!!!

  1. Nej men tack så mycket :) Jag har använt ”peppar” sen flera år tillbaka :) Blivit en favorit helt klart, hehe :) Jag tror skuggan blir mörkare på än vad man upplever den i behållare faktiskt. Och de dagar jag vill ha den lite extra mörk så fuktar jag penseln för då blir färgen mer intensiv :)

 2. skitsnyggt. DEt som blondiner aldrig kan få men brunetter har är ju matchande ögonbryn till hårfärgen. Det gör så himlans mycket när man sminkar sig

  Följas åt via bloglovin?

  Tjäna 600kr för varje värvad medlem!
  (Hos mig finner du Foto, bloggdesigner, tips om lättjänta pengar)

 3. jaa, det är såå roligt :D va mycket kul grejer som har kommit!!
  Vad tyckte du om jane iredale pudret vi fick sist förresten??

 4. Hejsan! :) jag har tidigare haft andra boggar men nu har jag precis skapat en ny med skönhet/smink/kläder som inriktining! Vet inte om du är intresserad av sånt men tänkte iallafall tipsa :D
  Jag kommer lägga upp inspirationsbilder, dagens makeup/klädsel/nagellack, olika tips inom skönhet mm. :)
  ha en bra dag, kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *