Dagens Outfit, suddigt men ändå.

Dagens Outfit, suddigt men ändå.

Ja men det här är väl en superduper bra bild? Suddig o fin o sen ser man min packning till vänster där ;) kanon liksom. haha :D Oh well. jag har ju faktiskt orkat klä på mig idag så jag ska väl passa på o visa hur jag sett ut ;)

Skor – Mina blå converse som inte syns i bilden.
Jeans – Bootcut från Cubus
Skjorta – H&M
Kavaj – My favorite från H&M
Sjal – Cubus.
Armband – H&M
Väska – have2have

Kanske kommer upp en förvirrande vblogg senare, hahaha ;) vet inte om jag törs visa den dock..jag var lite väl virrig o flummig :)

14 svar på ”Dagens Outfit, suddigt men ändå.

 1. Jag tycker själv att det är konstigt eftersom jag inte är med på listan längre. Men det är väl det man kan kalla trogna läsare från förr :)

  Snygg outfit!

 2. Jag tycker du ska visa den ^^ Det är ju kul när det inte är så inövat och strikt =)

  Du är utmanad btw, kolla min blogg så får du se =)

 3. Makeup store = Love på hög nivå! :D

  Om du inte redan har gjort det, testa att värma bodybuttret(?) i en liten skål innan du smörjer in dig. läste det i någon tidning för ett litet tag sen och det gick in i huden supersnabbt! Jag kände mig inte ett dugg kladdig efteråt. helt amazing! ^^

 4. Jaså? Ja vi får väl kolla det först, har dock sett vänner som gjort stora beställningar så vi får hoppas att det är ett högt max-antal ;)

 5. Aha, ja men det var ju inte så farligt, typ 6 plagg var då om vi är 4 st som delar. Nu vet jag dock inte hur mycket dom andra hade tänkt sig att köpa haha

 6. Inte? Då måste du se den. Bästa komedin någonsin =P

  Annars är "Falling Down" en bra film om man har en dålig dag. Hur många gånger har man inte bara velat hämnas på allt som man stör sig på liksom =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *