Dags att börja testa: Combinal/ Dr Temt Magic Lashes

Dags att börja testa: Combinal/ Dr Temt Magic Lashes

Dags att börja testa: Combinal/ Dr Temt Magic Lashes

Kommer ni ihåg ögonfrans serumet Neu Lash som fick försäljningsbörbud på grund av en ingrediens som gjorde att det klassades som läkemedel och inte kosmetik? Det serumet fungerade så sjuukt bra på mig! Före/efter bilder ser ni här! Neu Lash gjordes om men jag har inte testat den nya versionen så jag har bara den gamla versionen att jämföra med.

Combinal/ Dr Temt Magic Lashes har mycket att leva upp till!

Magic Lashes ska innehålla naturliga ämnen som ska ge fantastiska resultat. De aktiva ingredienserna är: Black Sea Rod Oil (Naturligt korallextrakt som ökar fransens tillväxt),  Sympeptide (Ökar produktionen av kreatin, en av de främsta komponenterna i ett hårstrå), Hyaluronsyra (Ökar fransens livslängd) & D-Panthenol (Ger frans/bryn volym, näring och glans)

Applikatorn är en smal & smidig, som en eyeliner applikator. Resultatet ska synas efter några veckor men bästa effekt ser man efter 6-8 veckor. Fransarna ska bli upp till 3mm längre, öka i styrka och elasticitet.

Före Combinal/ Dr Temt Magic Lashes. Efter kommer om cirka 8 veckor. Slutet på Augusti/början på september blir det nog för min del! Efter sommaren när livet lugnat ner sig lite ;) Nu har ju jag väldigt ljusa ögonfransar, så lite svårt att få något intryck rakt framifrån men den får vara med ändå.
Sofie gillar denna & Ida verkar eventuellt ha fått en allergisk reaktion. Jag har redan testat den i några dagar i skrivande stund och har inte märkt någon skillnad på ögonen. Jag vet att många även reagerade med röda ögon på Neu Lash men jag var inte en av dom. Så jag hoppas jag ska tåla denna också! Allergisk kan man ju vara mot alla produkter.
Combinal/ Dr Temt Magic Lashes kostar 1295:- för 4ml. Så nu hoppas jag på mirakel! Jag är jäkligt taggad!

2 svar på ”Dags att börja testa: Combinal/ Dr Temt Magic Lashes

  1. Toppenprodukt, jag fick superfina fransar. Synd bara att det är så dyrt. Men ska nog köpa en ny förpackning iaf för det gjorde under för mina fransar. 👍🏼

    1. Åh vad glad jag blir att läsa detta! Hoppas den funkar på mig med :D Ja tyvärr kostar den ju lite! :( Men om den funkar så kanske det känns värt det? En fransförlägning är ju rätt dyr att underhålla, därför jag inte vågat mig prova på det utifall jag skulle fastna för det ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *