Daisy Beauty Cruise 16 – Konferensdagen – I love my muff!

Daisy Beauty Cruise 16 – Konferensdagen – I love my muff!

i love my muff

Nu ska tabun kring muffen och dess hygien bort tycker i love my muffs grundare Ritz Clinging! I love my muff har tagit fram ett tre stegssystem samt våtservetter som är skapade av helt naturliga ingredienser! Det är helt enkelt dags att börja använda produkter som inte innehåller några uttorkande ingredienser! Dessa är dessutom Eco ända ner till förpackningen och är självklart inte testade på djur!

_MG_0017

Steg 1 – Clean Wash – istället för vanlig tvål och endast för utvärtes bruk.
Steg 2 – Pure Spray – Lugnande och antiseptiskt – tex bra efter rakning eller vaxande för att minimera rodnad.
Steg 3 – Soft Lotion – återfuktande för utvärtes bruk – Huden blir torr och irriterad av rakning, vaxning etc.
Samt våtservetten fresh!

PH-värdet ligger mellan 4.5 och 5,5 eftersom produkterna är handgjorda och det kan där av variera lite. Hudens naturliga ligger på 5,5.

i love my muff

Serien finns i två färger och det enda som skiljer är doften på dessa två! Doft säger ni, men parfym kan väl inte vara bra att ha runt muffen?? Nej, dom är självklart parfymfria! Dom innehåller eteriska oljor! Produkterna går självklart att använda individuellt! Man måste inte köpa alla 3! Jag personligen känner att steg 1 är nog det enda som jag hade orkat använda i längden….jag är många gånger lite för lat för att ens orka smörja in kroppen i bodylotion så att även komma ihåg att göra steg 2 och 3 blir en utmaning!

Eftersom produkterna är gjorda av naturliga ingredienser så är hållbarhetstiden på själva förpackningen 8 månader en så länge som produkten inte byter doft/färg (som med alla andra produkter alltså) så ska dom vara ok att använda!

i love my muff

Vad kostar i love my muff produkterna?
För ett kit (498sek) så får man alla 3 stegen & 10st våtservetter för enskild produkt på 120ml så kostar dom 249sek. Våtservetter 25pack (298sek) eller 10-pack (119sek)

Ni hittar alla produkterna här på ilovemymuff.se!

 ”It´s no longer a whisper, it´s a statement: i love my muff!”. Ritz vill skicka ut budskapet att tjejer ska våga prata om sin muff!

2 svar på ”Daisy Beauty Cruise 16 – Konferensdagen – I love my muff!

  1. Jag tycker detta är jättebra! Jag kommer nog dock enbart använda steg 1 jag med, och införskaffa några våtservetter för att ha med i handväskan eller när det nu kan tänkas behövas. :D Har ju bara ett stort packe med våtservetter som är lite otympligt att ha med sig utanför hemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *