Daisy Beauty Expo 2018

Daisy Beauty Expo 2018

Daisy Beauty Expo 2018

Årets event har redan varit! Det är det här eventet jag går och väntar på varje år och nu är det redan över och jag måste vänta ytterligare ett år på nästa…oh no! Jag tänkte bjussa på lite bilder från Expot atm. Tack Daisy Beauty för att jag fick komma ♥ Jag har sovit i 2 dygn nu efteråt av utmattning av alla intryck men det var det värt! Jag har verkligen saknat den här delen i mitt liv senaste 2 åren så jag är så glad att detta eventet är på en helg!

Jag orkar inte riktigt skriva en massa produktinformation i det här inlägget, det blir mest bilder och liiiite info. Jag har ju pressprover så jag kommer ju återkomma med vad jag fått ta del av under dagen i alla fall tids nog ;)

Behandling av Elizabeth Arden som gick alldeles utmärkt att göra med makeup på. En oxygen-behandling som handlar om fukt fukt fukt. Skulle finnas tillgänglig på Åhléns City tydligen, så misstänker att det bara är att hälsa på Elizabeth Arden där när man känner att man behöver fylla på. Jag kände skillnad direkt efteråt, ganska häftigt!

Juicy Couture bjöd på en instagram bild & vi fick faktiskt generöst med oss pressprov på den nya Soiree parfymen hem! Den lanseras i Mars så det är ett tag kvar. Jag ska sätta mig mer in i denna nyhet till er senare :)


Björk & Berries är faktiskt ett nytt märke för mig. Jag är så PEPP. Hon som pratade om märket (alltså förlåt men mitt minne gör det nästintill omöjligt att komma ihåg alla namn från dagen) gjorde att jag bara ville ta med mig hela sortimentet ut i skogen och fota en massa fina bilder. Kände mig så inspirerad!

Elemis visade upp nya Superfood serien. Blev så pepp på dessa men tyvärr inga pressprover och nu nä jag tänker efter så vet jag inte ens när dom lanseras. Mvh inget minne. Dom hade i alla fall en av dom snyggaste montrarna, väldigt fotovänligt men dåligt ljus och en Cilla som var uppe i varv så blev det ändå inte superbra, haha.

L’Oréal lägger ner så fantastiskt mycket tid och energi på sin monter år efter år. Så underbart att se! Tyvärr var jag för ofokuserad och det var lite mycket folk där samtidigt som mig så mina bilder återigen…inte så bra. Men jag har fått pressprover som jag ser framemot att testa och visa er!

Hos Glossgods fick vi göra vårt egna serum!! Måste ju varit det coolaste inslaget på hela mässan helt klart! Jag hoppas jag gjorde ett bra serum, haha. Vi fick hjälp av Anna (som står bakom märket TVÅL bla) att genomföra serumet efter våra egna önskemål. Jag berättar mer om mitt i ett eget inlägg :)

Exuviance hade behandlingar på plats. Jag testade dock ingen och helt ärligt vet jag inte vem det är jag tagit kort på…märker ni hur uppmärksam jag varit denna mässan? Haha! Det är inte lätt att vara en trött människa. Fick hem en bodylotion som jag tänker berätta mer om för den är jag pepp på att testa!

Allt jag känner angående denna från Marc Jacobs är…jag vill haaaaaaa! Tyvärr så lanseras den inte än å några veckor. Jag hoppas det kommer regna lite extra pengar över mig när denna lanseras i alla fall!

Fina Elin Fagerberg fixade naglarna hos Depend och hon har lagt upp resultatet på sin instagram. Det blev sååå fint!


Alltså dessa Limited Edition borstar från Real Techniques är ju ren kärlek. Det är så mycket my little pony spya över dessa – i love it! Jag vill ha ALLA!

Jag umgicks mycket med Jennifer & Sara under dagen ♥  Så glad att ni förgyllde min dag. Jag är knappt på pressmöten eller event längre så därför var just DBExpo som är en lördag guldvärt för mig ♥

Rosenserien var på plats och presenterade en nyhet, en body lotion. Det här är inte den. Men det är en av dom produkter från Rosenserien som jag gillar ;)

Grevinnans rum var på plats och visade upp fina handtvålar. Made in Gränna! Dom gör inte bara tvålar (och polkagrisar :P) i gränna, in på hemsidan och kika med er!

Annemarie Börlind lanserar världens olja. Den ska skydda oss mot strålningen från dom här skärmarna som vi har framför näsan numera dagarna i ändan. Det här känns så spännande! Vill ni veta mer nu på en gång så in på deras hemsida här och läs.

Sara fick håret fixat hos GHD. Snabbt gick det och snyggt blev det. Kul jag hade en efterbild att visa er…inte så genomtänkt alls med fotandet den här dagen som sagt ;)

Jag tror jag hann med nästan alla utställare denna dagen. Innan det blev AW så delade jag en taxi med Emma till Centralen (tack! ♥) för det var dags att bege sig hem till dalarna igen.

Jag har haft en lång period nu där jag varit trött i tid och otid och mer trött än vad jag faktiskt känt mig pigg. Minns knappt när jag kände mig pigg senast. Och den här dagen gav mig massor med positiv energi ♥ Gud vad jag saknar alla mina bloggvänner, ni anar inte. Alla intryck kostade dock på till max och jag spenderade söndagen med att sova, duscha, borsta håret och lägga ansiktsmask. Jag kan inte påstå att jag gjort så mycket mer idag, det här inlägget har tagit hela dagen för mig att knåpa ihop för jag kan behålla fokus & koncentration i 2 minuter känns det som…det är även därför jag inte riktigt orkar gå in för mycket på produkterna nu. Ni fick bilder istället!

Tack alla som jag träffade denna dagen! ♥

inlägget innehåller adlinks

2 svar på ”Daisy Beauty Expo 2018

  1. Det var jätteroligt att träffa dig igen, tack för taxisällskapet!:) Förstår precis hur du menar, det är så mkt intryck att det går runt i huvudet efter ett tag:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *