Daisy Beauty Expo 2019

Daisy Beauty Expo 2019

Daisy Beauty Expo 2019

Äntligen var det dags för Daisy Beauty Expo igen! Jag får information om massvis av nyheter & träffa alla mina underbara beautyvänner ♥ Det bästa med att blogga är alla människor jag lärt känna!

Mickis & Jasmine var snabbast in ;) Mickis träffade jag första gången inför Linda Hallbergs lanseringsevent. Jag letade sovplats i en beautyblogg grupp på facebook och hon erbjöd sig trots att vi aldrig träffats innan ♥

Annemarie Börlind visade upp Hyaluron-ShakeRose Blossom Vital CareOrange Blossom Energizer. Jag är riktigt pepp på Hyaluron-Shake!

Amika har fått en ny design! Dom hade en jättepopulär hårolja för x antal år sedan men sen har det varit ganska tyst från deras sida. I alla fall för mig. Så det var kul att få se dom igen!

Skin Care Hyaluron Shots – shots med kollagen, vitamin c och havtorn som alla hjälper till att bibehålla sund hud inifrån.

Självaste Philip B var där och stylade. Här fixar han håret på vackra Anna-Karin ♥ Som självklart tar selfies ;)

Grevinnans rum var på plats med alla vackra tvålar ♥ Vill ni plastbanta så är dessa handtvålar ett perfekt val!

 

Idun Minerals var på plats och presenterade sina senaste nyheter, man kunde få naglarna lackade och dom hade en jätterolig selfiespegel! Mickis & jag tog en bild ihop ♥

Ecooking är ett nytt märke som känns riktigt riktigt intressant med många produkter.

Hos Depend fick vi göra vårt egna nagellack! Det här måste ha varit det roligaste under hela Daisy Beauty Expo! Jag hade lätt gjort en helt egen kollektion om jag hade fått, haha! Ångrar att jag inte frågade om jag fick göra fler nyanser i slutet av dagen när förmodligen alla redan gjort varsitt lack…haha! Så roligt men svårt! Ska visa er mitt lack senare, orkar tyvärr inte fota det just nu :)

Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm lanserades i samband med rosa bandet och skulle egentligen vara en limited edition produkt. Den kommer finnas i ordinarie sortiment!

Kicki fick coola lockar hos Philips!

Weleda Skin Food är den bästa produkten när man har riktigt torr hy! Jag brukar använda den som nattkräm när det blir väderomslag från höst till vinter, den är så bra! Nu kommer det fler produkter i Skin Food serien, bland annat en Skin food light.

Det var så länge sen jag blev uppdaterade om Lumenes sortiment så att få träffa dom på Daisy Beauty Expo var en av sakerna jag verkligen såg framemot!

hyne är ett svenskt märke som än så länge enbart bara har 2 produkter. Produkten har funnits i jättemånga år men det är inte förrän nu som den faktiskt lanserats. Gå i på länken och läs deras historia!

Therese, Linda & Jag ♥

Tack Daisy Beauty för att jag fick komma på Daisy Beauty Expo ♥ Tack till alla människor jag träffade & umgicks med under dagen ♥ Jag älskar skönhetsbloggare. Jag ”bytte” sällskap flera gånger under dagen eftersom man lätt kommer ifrån varandra, kollar på olika saker, någon ska fixa håret, nån annan ska till ett ställe och ta en bild, nån annan vill färga brynen etc men oavsett vart på mässan man befinner sig så har man alltid någon att prata med. Alla är så trevliga!

Har saknat att gå på event med alla dessa tjejer och eftersom mitt nyårslöfte är att vara mer social så ska jag åka till Stockholm oftare och suga i mig all glädje detta ger mig!

inlägget innehåller annonslänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *