#dbpalma14 – dagen då vi tog min mallis och sangriaoskuld!

#dbpalma14 – dagen då vi tog min mallis och sangriaoskuld!

Kl 5 i fredags samlades ett gäng skönhetsbloggare, journalister och läsare av Daisy Beauty på Arlandra för att flyga med Norwegian (wifi på flyget, yey!) till Palma! Jag hade aldrig varit på Palma tidigare så jag visste inte alls vad som väntade men jag har varit sååååå pepp på att åka på denna resan eftersom jag alltid har så jäkla roligt på Daisy Beautyeventen! Och även denna gången så åkte jag hem med ett lyckorus!

Vi landade i Palma strax efter 10 och efter att vi checkat in på Hotel Mirador så var vi ett gäng som rörde oss in mot stan för att kolla läget, shoppa och leta igen lite lunch efter vägen!

Palma dag 1Vi stannade till på El Puente och jag tror faktiskt att alla var supernöjda med maten! Jag åt supergod kycklingwok med grönsaker. yammi!

Palma dag 11Vi rörde oss in mot stan sakta men säkert in mot stan.

Palma dag 13beautik hade märken som sleek, nyx, essence etc och bara sleek gör att butiken blir ett måste! Skuggorna jag swatchat kommer från Make up forever på Sephora.

Palma dag 14Annas naglar, Aida som fotar Linda, en söt kissekatt utanför en butik och vad vi bland annat tyckte var hysteriskt roligt: fittydent och kukis.

10613075_10152213972622827_5896286078753198417_nVi avslutade dagen med italienskt och sangria! Och yes, jag gillade!

Kl är 03.12 och jag har  bäddat ned mig i Tinas soffa, det känns lite tråkigt att vara tillbaka i Sverige och jag kommer antagligen känna mig lite höstdeppig när jag är tillbaka i Dalarna igen, saknar redan Palma och värmen!

Jag känner mig otroligt lyckligt lottad som fick följa, bästa helgen! Tack Daisy Beauty för det!

 

6 svar på ”#dbpalma14 – dagen då vi tog min mallis och sangriaoskuld!

  1. Hoppas att höstdeppen håller sig borta lite längre då du har minnena från Palma att leva på ett tag :) Så avis på er som fick åka iväg.. Måste ha varit hur mysigt som helst.. Tycker det är så kul att ni verkar vara som en liten familj du och de andra skönhetsbloggarna :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *