De sockrade pastellerna från Isadora!

De sockrade pastellerna från Isadora!

_MG_0116

Jag blev helt överlycklig när jag såg Isadoras senaste sugar nails kollektion ala sötchock men väl på mina händer så kände jag mig inte lika imponerad längre av någon anledning. Dom är väldigt fina och söta men jag hoppar inte lika högt längre! Macaron (tummen), Lemon Soda (lillfingret) & Peach Nectar (ringfingret) känner jag ändå att jag kommer vilja använda igen! Men Cotton Candy (pekfingret) & Bon Bon (långfingret) är jag lite kluven till när jag ser dom på.

Söta som tusan ja men jag hoppar inte jämnfota och klappar händerna nu längre när jag ser dom på! ;)

Vad tyckte ni om kollektionen? Har ni köpt något av lacken? 79sek och ute i butik nu om ni känner ha-begär efter något av dom! :)

 

5 svar på ”De sockrade pastellerna från Isadora!

  1. Jag kände lite likadant faktiskt!
    Var överlycklig när jag först såg dem och jag har köpt två och jag tycker de är fina men de var inte så fantastiska som jag trodde jag skulle tycka. Jag hade dock extremkorta naglar när jag testade dem så kommer testa igen när naglarna har växt till sig lite och se vad jag tycker då :)

  2. Jag har inte provat dom själv men känner att det liksom blir platt fall på nageln, de ser jättefina ut i flaskan men.. Ja jag vet inte det är uppfattningen jag fått av dom :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *