Depend GelLack hösten 2013!

Depend GelLack hösten 2013!

Tidigare så fick jag ett maffigt pressutskick från Depend med alla dessa gellack i alla möjliga nyanser, med och utan glitter! Jag har inte testat gelLack tidigare så detta ska bli spännande! Depends GelLack ska ge ett lackresultat som håller i 2-3 veckor samt ge högglans. Alla dessa nyanser finns redan i butik för 79:- styck. Läs mer här.

Det finns verkligen många fina nyanser men jag kommer nog börja med att testa någon av dessa: Purple Passion Glitter, Aqua Glitter, Deep Purple eller Deep Red! :)

Jag har även fått hem det obligatoriska startkitet som innehåller allt som behövs för att applicera gelLack – 1 st Före/Efter Rengöring 35 ml, 1 st GelLack BAS 5 ml, 1 st GelLack TOPP 5 ml, 1 st LED-lampa med adapter, 1 st manikyrpinne, 1 st fil. Detta finns såklart också redan i butik och kostar 469:-

Jag hoppas på att hinna testa kitet redan ikväll (jag kaaaan vara lite tidsoptimist nu) eftersom jag ska åka bort över helgen och det vore ju trevligt med snygga naglar som garanterat ska sitta hela helgen :) Vi får se vad tiden säger efter jobbet! ;)

Har du testat Depends GelLack ännu? Vad tyckte du? :)

 

5 svar på ”Depend GelLack hösten 2013!

  1. Jag har det här setet hemma, jag tycker det fungerar utmärkt :) Se till så att inte nagellacket rinner ner på sidan av nageln innan du härdar det, jag gjorde det igår och fick sitta med en sax och klippa längst kanterna… Haha. Väldigt fina färger, hoppas det blir bra :D

  2. Själv använder jag CND Shellac som jag personligen tycke är mycket bättre :) Men det beror ju självklart på hur mycket pengar man vill lägga ner så Depend är ett bra budget alternativ! :)

  3. Tyvärr blev mina naglar helt förstörda och jag fick naggellossning på hälften av naglarna. (Tappade ingen helt men alla släppte nästan hela vägen och fick klippas ned.) Vart utan nu i snart två månader och snart är naglarna bra igen. Aldrig mer! Avråder alla från att använda skiten!

    1. Svar till Steph: Neeej skämtar du? Vet att naglar man gör på salong inte är skitbra för naglarna, mina blev helt pajj av det! Måste testa i alla fall så får se hur det går ;)

  4. Mina naglar har blivit superfina av Depends gellack! Är hästtjej och hänger i stallet mycket, plus att jag jobbar i butik, så mina naglar får utstå mycket. :D Men med underlack, två lager färg och överlack blir naglarna superstarka och kan växa ut under. Går aldrig av längre, och de känns hårdare. :) Sedan gillar jag inte borttagningsmedlet alls, så jag brukar skrapa bort det med en pincett. :S Men såg att det kommit ut något nytt borttagningsmedel med olja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *