Testar Depend Nailstickers.

Testar Depend Nailstickers.

Saker man gör när man egentligen borde gå och lägga sig – provar nailstickers från Depend! ;) Dessa fick jag i det senaste pressutskicket från Depend och eftersom jag faktiskt aldrig testat nailstickers så kände jag att det var dags!

Så här lyder instruktionerna:
1. Plocka försiktigt upp en dekoration från arket och placera den på önskad plats på den torra nageln.
2. Applicera två lager Depends Topplack.
3. Använd Depends nagellackremover vid borttagning av dekorationer.

Jag visste inte hur jag skulle tolka ”torra nageln” men jag la underlack och sedan två lager av OPIs Don´t burst my bubble (150sek och finns i butik nu, bra nudelack) och sedan Depend Nailsticker ovanpå och sedan avslutade jag med Depend Quick Dry & Shine Topplack! Jag kände nämligen att jag inte ville applicera stickersen direkt på nageln då halva mina naglar är missfärgade! :P

Inte så pilligt som jag trodde men dessa stickers hade lite dålig passform på mina naglar, en del var för smala (ringfingret) och någon med längre naglar skulle lätt kunna använda dessa då jag fick lov klippa bort det som hamnade utanför min egen nagel! Som ni ser så har jag några hjärtan som jag fått lov kapa ;P

Kul grejj men tror jag skulle gilla det mer om jag bara hade haft stickers på en nagel som en rolig effekt istället för på hela handen! Rolig detalj i alla fall och helt klart värt 19,50 som ett ark med 10 stickers kostar! Så det är inte smärtsamt dyrt att prova ;) Men jag kör nog på en nagel i framtiden..känns mer som jag istället för över hela handen ;)

Har du testat stickers till naglarna? Vad tyckte du? :)

6 svar på ”Testar Depend Nailstickers.

  1. Riktigt läckert! Funderat på att prova men när jag stått å tittat på dem känns det som nått en 10åring önskar sig i julklapp :/ men jaa, man kanske ska våga testa :)

  2. Till det priset skall jag definitivt testa! Dock har jag väldigt smala naglar, så måste nog klippa till dem lite… Det var en supersnygg kombo du gjort! :)

  3. De här vill testa, många stickers fastnar inte på mig då mina naglar är för rundade men jag tror att dessa kan funka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *