Depend O2 Mud mask – Mud mask till naglarna?!

Depend O2 Mud mask – Mud mask till naglarna?!

Depend O2 Mud mask

Depend O2 Mud mask

Nu ska vi inte bara köra på ansiktsmask längre utan vi ska lägga en mud mask på naglarna också! Depend O2 Mud mask är en behandling som ska ge näring, stärka och återfukta naglarna samt att den rengör och fuktbalanserar.

Vem passar 02 Mud Mask?
Har du problem med att nagellacket aldrig sitter så är detta något för dig! Denna mud mask ska vara perfekt att göra som en förbehandling innan man applicerar nagellack! Varför då? Jo eftersom masken verkar för att förbättra vidhäftningsförmågan, alltså gör så att nagellacket fäster bättre!

Dessutom så gör Mud Mask att andra produkter som ska verka lite djupare i nageln får bättre förutsättningar, som tex: Whitening Mask och Overnight Strengthener.

Depend 02 mud mask

Hur använder man 02 Mud Mask?

Man applicerar ett tunt lager mud mask på nageln (som ni ser på bilden så vet jag inte vad ett tunt lager räknas som i detta fallet, jag är lite ny på nagelmasker…haha!) och så låter man den verka i cirka 10 minuter innan man tar bort den med en bomullsrondell och varmt vatten!

Masken i sig har en läskig grön nyans, ungefär som att jag stoppar ner fingrarna i guacamole?  Väldigt mjuk i konsistensen och det där att försöka få den jämn var något jag gav upp ganska snabbt.

Jag upplever faktiskt att naglarna känns renare och mer återfuktade direkt efter användning. Jag har aldrig upplevt att jag har problem att få nagellack att sitta men gör denna att lacket sitter någon dag extra så är jag bara tacksam!

Depend 02 Mud Mask kostar 89sek och säljs hos bland annat Åhléns, Kicks, Eleven.se & Nordicfeel.se! (annonslänkar)

Har ni testat denna lermask för naglarna? Vad tyckte ni? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *