det går bra nu!

det går bra nu!

10 besökare igår fredag…hahaha ;) kul att någon lyckades klicka sig in innan bloggen tvärdog iaf ;)

nej just nu så går det verkligen inte bra, i alla fall inte för min blogg ;) inlägg som jag skrivit sedan 8 februari har försvunnit, me not like. och har jag otur så kommer inläggen inte heller komma tillbaka. det känns väldigt frustrerande då min blogg är min dagbok (en ganska öppen sådan) och det är praktiskt taget mina minnen som har försvunnit. många jättebra minnen och andra som varit mer jobbiga. tänk vad mycket tid jag har lagt ner på att skriva alla inläggen? alla mina inre tankar? helt i onödan känns det som just nu.

men vart har min blogg då varit dessa dagar? jo någon/några med ett väldigt ”roligt liv” (jag gissar på att dom tycker det är skitkul iaf) har hackat spotlifes servrar och dessutom lyckats komma åt deras backup och raderat allting. cirka 40 bloggar helt puts väck! det har stått i media om att det troligtvis har varit blondinbella dom har velat ”komma åt” med denna attack mot spotlife.

då mitt skrivande här i bloggen är väldigt viktigt för mig själv, jag ventilerar ju genom min blogg, så känns det lite som att någon har tagit min dagbok och eldat upp den rakt framför ögonen på mig. inte ok.

på måndag kommer vi få veta om vi kommer kunna få tillbaka de senaste månaderna. vilket jag hoppas på bland annat därför att jag har en tävling där jag inte hunnit presentera vinnaren (den är dock dragen, och jag tror att jag har printscreenat och sparat kommentaren) och en tävling som skulle ha avslutats igår som troligtvis nu är helt borta. det är ju bara att starta om tävlingen men det känns lite trist för er som redan har deltagit att ni måste göra det på nytt. det var många som hade skrivit lååånga tävlingskommentarer nämligen.

Så för att ge er som inte varit in på min blogg tidigare lite update. Det står här under att jag ska till min pojkvän. Jag har inte längre någon pojkvän. Jag & Sabri har gjort slut och är nu enbart vänner. så ni inte blir förvirrade ;) inlägget under var skrivet i Februari och inläggen som jag har skrivit efteråt har tyvärr försvunnit.

Dessutom, kommer vi få tillbaka våra gamla inlägg på måndag så kommer de nya som jag skriver nu av någon mysko anledning försvinna. så vi får se hur mycket jag kommer blogga i helgen. kanske kommer upp lite ytligheter ala dagens outfit, smink och såna saker. inget mer ”djupt” som jag vill ha kvar.

28 svar på ”det går bra nu!

 1. Tänkte på dig när jag hörde att spotlife-bloggarna blivit hackade. Så jävla onödigt, då så många människor har drabbats av det. Vad jag också förstått så är det Blondinbella de varit ute efter, och jag fattar att hon kan sticka i mångas ögon med jag tycker bara att det är småaktigt och vidrigt att vilja radera någons livsverk. Hon har ju kämpat som fan för det hela, och jag är verkligen ingen som diggar henne direkt – men hallå! Fattar inte hur man kan göra så som de gjort, och dessutom radera andras bloggar på samma gång.
  Förstår verkligen dig som skriver att bloggen är lite so men dagbok, jag känner samma sak – man skriver ju mycket för sin egen skull också, för att få ur sig saker och för att man vill ha det kvar så att man kan gå tillbaka och läsa vad man tyckte/känt/velat…
  Hoppas att du får tillbaka inläggen, och att det löser sig med tävlingar & övrigt på bloggen!

 2. vad bra att din blogg är tillbaka :) men trist om du förlorat inlägg…jag läste om det där på Expressen. Trista människor det finns :/

 3. Fy fan vad jobbigt! Jag skulle blivit helt knäckt. All tid man lägger ner på sin blogg liksom.
  Hoppas din helg är bra iaf. Min består bara av jobb.
  KRAM

 4. Nä men usch….vette tusan vad folk tänker med ibland.

  Och tack för din kommentar….självklart tycker jag att sparven är sötast i världen…men jag är ju inte speciellt objektiv:) men skööööönt som tusan att få vara hemma igen.

  Nu blev jag påmind om att jag ska maila spotlife igen….vi skulle ev börja samarbeta men så kom ju den lilla ut helt plötsligt…

  Kramar

 5. ”Dessutom, kommer vi få tillbaka våra gamla inlägg på måndag så kommer de nya som jag skriver nu av någon mysko anledning försvinna.” – det beror på att backupen ersätter din nuvarande version. så du vet :)

  tycker det är jättesynd att även du drabbades av detta. personligen har jag inget emot att BB&Co blev av med allt, men att det drabbade dig gillar jag inte.

  ps. kom ihåg att byta alla lösenord på andra ställen om de var samma/liknande som det du hade här. dina anv. uppgifter är antagligen ute på vift.

 6. Fy det måste vara jäkla surt..hoppas att dom säger att du får tillbaka dom månaderna som e puts väck..
  Jag håller tummarna i allafall:)

 7. Ah, det är synd att du vart en av de som drabbades. Vill man komma åt en specifik person och vet hur, borde man ändå ha stannat där. Finns ingen mening om det skall påverka andra som egentligen inte har ngnting med saken att göra. Hoppas det fixar sig med dina gamla inlägg :/

 8. jobbigt när sånt där händer :( precis som du skriver så är det antagligen blondinbella som de ville komma åt. förjävligt att vissa inte tänker längre än näsan räcker. :( hoppas allt är bra med dig annars? :)

 9. Va härligt :)
  Och nu är det inte långt kvar tills du börjar utbildningen heller. Skulle du komma till Sthlm någonting innan?

 10. Gud vad tråkigt! Jag läste på aftonbladet att blondinbellas och flera av spotlife bloggar blivit hackade och det första som slog mig var: Ånej inte wysteria!

  Blir riktigt irriterad av att folk gör såhär. Saknar din uppdatering, låt dig inte neslås av detta!

  kram!

 11. Du menar att hela min långa kommentar är helt och hållet i spillo? :'( Vad ledsen jag blir, tog ändå en kvart att skriva alla 12 tips om håret. Du kommer nämligen inte just ihåg min, eller du kanske inte hann läsa den ens? :'( *tår*

  Ha de bäst, Kramar

 12. Usch, drygt att Spotlife utsattes för sabotage! En blogg blir som en dagbok som du sade, man skriver om allt – tankar om allt möjligt och som kan vara viktiga, så bara försvinner de. Trist!

  Gillar modellbilden i föregående inlägg, även om inlägget är över en månad. Men bilden är snygg! :)

  Och ja, min humor är brutal! Haha. Mitt aprilskämt var citerat av Sten: ”Omoget och brutalt!” – kanske det, men rätt så roligt ändå eftersom många gick på det. ;)

 13. Näe, vad ruttet. :p Vad tråkigt för dig och de andra.

  Åh, att man orkar hålla på så där…

  Påverkar hon verkligen folk så mycket att man måste göra så här?? Jag bryr mig inte ett skvatt om vad alla ”stora kända bloggare” skriver om, om jag kan uttrycka mig så.

  Hoppas att det snart reder sig.

 14. @Malin: ja tyvärr malin :( men med lite tur så kanske alla inlägg kommer tillbaka imorgon.jag hoppas det, är ändå månaders arbete, tankar och inlägg som försvinner för mig annars :(

 15. Hoppas verkligen att allt kommer tillbaka! Hoppas hoppas hoppas! Jättesynd för din del annars som lagt ned så mycket tid! Och rätt tråkigt för mig åxå om jag ska behöva skriva om hela min kommentar, det lär ja knappast orka :'( Massa kramar.

 16. Fan så elakt gjort! Jag har varit med om samma sak fast på den tiden jag hade lunarstorm. Då försvann två eller tre år för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *