Det här är så typiskt mig!

Det här är så typiskt mig!

Känns det som att något saknas på min mobil? Ena knappsatsen har flygit av…tydligen! :( Upptäckte det när jag precis gick ned i tunnelbanan tidigare idag. CRAP var väl tanken som dök upp i mitt huvud. Hur fan trycker jag på knapparna nu?! Jo, jag har suttit med spetsen på min tuperingsknapp och tryckt ned krapparna med..inte alls drygt och irriterande ;) Knapparna sitter nämligen i små hål som jag inte kommer åt utan något spetsigt. Bokstäverna funkar ju men när jag ska in i menyn, skicka, stavar fel, ringa någon etc så måste jag använda den andra menyn som knappsatsen försvunnit till.

Jag har sökt igenom lägenheten i hopp om att det är här jag har tappat den med tyvärr så hittar jag inte igen den :( återigen CRAP. Ska leta lite till annars måste jag köpa en ny PRONTO för jag orkar seriöst inte mobilen om jag ska få lov dra fram något spetsigt varje gång jag ska göra något ;P

Typiskt min tur det här. Någon som vet en bra butik i Sthlm som säljer reservdelar till mobiltelefoner? Jag har hittat denna och denna hemsidan men ska jag beställa något kan jag inte skicka det till adressen jag bor på på en gång (personen som jag äger lägenheten vill inte att jag lämnar hennes adress hos företag och det kan jag förstå)..såååå nån som kan låna ut sin adress så jag slipper skicka skiten till Älvdalen för att sen få det skickat hit?!?!

Jag vill ju såklart komma åt reservdelen typ NU egentligen men så fort som det bara gååååår!!

10 svar på ”Det här är så typiskt mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *