det har gått bra idag :)

det har gått bra idag :)

lite kassa mobilbilder från dagen ;)

Idag har jag & Anders varit bort till Falun för att plåta vackra Emelie :) Först körde vi en naturlig make utomhus och sedan lite porträtt ala trend inomhus mot en vägg :) Porträtten vi tog inomhus såg redan sjukligt bra ut i kameran! :P Tror vi fått flera riktigt bra bilder från idag :) känns toppen! Har inte sett dem på datorn än dock så ska väl inte ropa ”hej” ännu ;) haha.

Nu ska jag dock tvätta penslarna och sedan sova några timmar innan det är dags att gå upp igen. Imorgon ska jag på praktik – badmode för nolltvå som står på schemat och det ska bli riktigt kul :) Får hoppas jag presterar bra imorgon.

God natt allihopa! :D

8 svar på ”det har gått bra idag :)

 1. sv: Jaha okej, va kul! Men märkte du nån skillnad när du gick med i Spotlife då, alltså vad gör dom? Får man mer besökare, mer pengar eller vad är grejen med varför man är med ;)

 2. Ser fint ut!

  Svar: Ja men 500spänn är mycket, speciellt när man inte har dom. Jag hitta ett par fina hos Asos idag, dock har jag inte klickat hem dom (än?) :P Vet inte men det känns som att jag borde hålla hårt i mina stålar den här månaden..

 3. Fan vad gullig du är! Men det är okej, jag håller tummarna för att skatten kommer tillbaka i veckan, för då hinner jag ta hand om diverse 1000tals fakturor som legat på hög. ;)

  Och nu är jag jättenyfiken, vem har de skorna? Ser de exakt likadana ut? Jag vill skitgärna se bild och jämföra pris, då jag har noll koll på vad som finns i svenska butiker just nu XD

 4. Säg till Anders att öka ;)

  Nah helt ny bild, plåtade iofs med Sandra strax efter att du varit här så det är ett tag sen :P Kommer flera :P

 5. ÅH! Fan vad jag lackar, de förstör ju helt mina business. Jag måste öppna en jävla webshop.
  Har typ en tredjedel av de skorna som finns på Melba hemma, och har sett typ alla ute på marknaden, kostar liksom 50-100 spänn styck (och går sönder efter andra gången man använder men ändå, hahaha).

  Fan, jag blir ju helt bitter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *