Det har varit lite dött eftersom jag har varit i Västerås!

Det har varit lite dött eftersom jag har varit i Västerås!

Jag har jobbar varje sommar sedan jag gick i 9:an (1999…) men dom senare åren har jag alltid tagit ledigt en långhelg för att åka till Västerås och Power Meet med brorsan! :) Det är mina semesterdagar det ;) Inte för att jag direkt blir uppvilad dessa dagar men ändå ;) Jag har haft lika roligt som vanligt trots att jag känt mig väldigt trött och småhängig tack vare galet pencillin som slår ut varenda bakterie jag har i kroppen (kattbett…). Jag hann även säga hej till Viktoria när jag var i där, vi lunchade i närheten av hennes jobb och jag lyckades haffa henne en sväng :)

Så det har varit lite dött eftersom jag har hängt med vänner på Power Meet, ätit grillat i mängder, bott i husvagn, åkt raggarbil, kollat när brorsan bränt sönder däck på aforden till publikens jubel, kollat på fina bilar och bara njutit!

Idag ska jag jobba 10-19 men sen återkommer jag med lite skönhetsprat igen ;) Jag hoppas ni haft en jättebra helg mina vänner! :)

 

7 svar på ”Det har varit lite dött eftersom jag har varit i Västerås!

 1. Är lite splittrad om jag gillar Power Meet eller inte. Kul att det sker nå i Vässan men efter att ha bott mitt i smeten av PW i flera år så är man lite lätt trött på det. Men har sagt till Vetle att vi ska hem och kolla på det nåt år sen när Melwin blir större :D

  Låter inge vidare med kattbettet. mår du bättre nu efter att ha fått pencillin? Jag kan kolla upp den där produkten åt dig på torsdag om du inte får tag på det i Sverige :)

  Stor kram till dig fina!

  1. Svar till Sanna: Är man inte intresserad och bor där är det säkert drygt men samtidigt är det ju jättebra för staden i sig :) Är så du får tänka ;)
   Kolla på det är ju inte lika kul som att delta ;)

   Jag har ätit pencillin i x antal dagar o jag är såååå trött för jag får lite biverkninga som jag gärna klarat mig utan. Äter sista doserna på torsdag i alla fall…tack o lov.
   Känns som jag inte har en enda bakterie i kroppen snart, inte ens dom bra. haha!

   Ja, jag har gett den till en killkompis som blev helt kär i den o sen går den inte att köpa här hemma XD haha! Schysst av mig ;)

 2. svar: Jag vill ha fler :P Hahaha! Fundera på att införskaffa mig iaf ett rosa om det finns några kvar i höst..

  Jätte stabilt ^^ Jo men det tror jag på att det är miljövänligt :P Hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *