Det har varit mycket Wysteriia i Älvdalen nu!

Det har varit mycket Wysteriia i Älvdalen nu!

Galet nog så är jag med på omslaget av sommar magasinet här i Älvdalen med intervju inuti om mitt bloggande bland annat. Den dagen lurade Hannah upp mig på ett tak..två höjdrädda tjejer på ett tak…jag darrade inte alls på stegen när jag skulle gå ner igen ;) Omslaget är det till vänster i bild. Sedan blev jag med dragen på en 50-tals plåtning av Linda som skulle vara med i ett reklamblad för företagsmässan som är här i Älvdalen till helgen. Jag älskar ju 50-tal så det kunde jag inte tacka nej till ;) Det roligaste är att jag fortfarande tror att ingen i Älvdalen vet vem jag är…vad jag baserar det på? Tjaaa…typ att jag inte vet vem någon (jag har så dålig koll på vilka människor är så det är pinsamt) är så jag tar för givet att jag är väldigt anonym som person..jag inbillar mig fortfarande att den enda älvdalingen som läser min blogg är maria och min mamma ;) haha!

Så vad har jag gjort idag efter jobbet? Hannah frågade mig igår om jag kunde komma och vara med på en plåtning. Utan att ens veta vad det handlar om så hakade jag på. Visade sig att bilden ska användas på företagsmässan till en monter i alla fall..misstänker att jag kommer ta bild på det hela sen så ni får se :)

Jag ska sminka några av modellerna på Lördag som ska gå på modevisningen :) Jag hoppas Hannah får tag på någon mer som kan sminka för jag kommer aldrig hinna sminka 12 modeller på egen hand om jag nu vill ha en fungerande hjärna innan det är dags ;) Hon frågade också om jag inte ville gå modell men jag tackade nej. Men nu börjar en liten del av mig ångra sig…hade ju varit roligt med tanke på hur roligt jag hade på modevisningen på Kfem förut :) beslut beslut beslut.

Just nu värker mitt huvud och jag är hur trött som helst så nu blir det att ta det väldigt lugnt en stund.

16 svar på ”Det har varit mycket Wysteriia i Älvdalen nu!

 1. ja nog är det nog fler än jag och din mamma som läser bloggen ;D ”Alla känner apan” syndromet you know ;D
  Ja att de dej ”on the runway” hade ju vart skitkul om du hinner för allt sminkande !

 2. Vad spännande och roligt tjejen! Jag minns fortfarande när en tjej på en bloggfest för många år sedan kände igen mig från min blogg och hur det gjorde hela min kväll :) Haha, konstig känsla!

 3. Vad roligt med förstasidan! Älskar din min på sista bilden, ha ha. Sötonge!

  Emma Fenty

 4. jag tänker på röda områden vilket jag får lätt. tex under min haka, pannan ibland och kinderna och i det går väl även finnar in.:)

 5. svar: tack ska du ha! jätte snällt av dig! Nu har jag lite att gå efter. Jag lär mig varje dag nya saker om smink så det är inte alltid lätt att veta vad man ska använda. Förra sommaren gick jag utan något alls. Varken bus eller puder. Jag kände mig väldigt ful under en hel sommar. ;/

 6. Vad kul! Och jag tror garanterat att fler vet vem du är än vad du själv tror ;) Snygging!

 7. Haha skoj du har ju iallafall läsare ;) jo jag får ju in rätt mycket pengar på ett jobb här i höst så jag tänkte ta dem till att utbilda mig där, är rätt sugen på en lång utbildning med men det tar ju sin lilla tid, 2 år elr så ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *