Dior Rouge Nude!

Dior Rouge Nude!

Idag har jag fått ett pressutskick från Dior med produkter från Dior Rouge Nude!

En naken hud effekt till yttersta perfektion: mer strålande och verklig än någonsin! År 2012 fortsätter Diorskin nude sin forskning kring den perfekta nakna huden med en formula mer nautral än någonsin! Dom använder ingredienser som imiterar den naturliga sammansättningen i huden och skapar en ny glödande bas i alla ljusförhållanden.

Här är produkterna som jag fått hem:

Diorskin Nude Foundation: Denna skapar en glans-fri, naturlig lyster med en idealiserad bar hud effekt.

Diorskin Nude Compact: Denna kan användas av de dubbelsidiga applikatorerna, svamp eller borste. Paden som ligger i asken (den har två olika sidor): använd svampen sidan för perfekt grund täckning, eller sammetslena sidan för en ljusare lyster. Denna kan också användas som finish på din makeup och för att bättre på din makeup under dagen. Borste:  använda som finish över flytande foundation, som ett kompakt puder.

Dior Rouge Nude i nyansen Grége: Detta stift fylls på med 10 nya nude nyanser. Dessa stift är designade för att framhäva den naturliga lystern och för att passa alla.

Nude lipliner: Omöjligt att upptäcka, en helt transparent lip liner som fixar konturen av läppar och förhindrar make-up från att kladda och ger ett resultat av nude makeup.

Älskar att dom har vackra Natalie Portman som modell för denna kollektionen!

Jag har faktiskt inte testat någon foundation från Dior tidigare så detta ser jag verkligen framemot! Jag har väldigt höga förväntningar som jag hoppas den lever upp till ;)

 

 

 

10 svar på ”Dior Rouge Nude!

  1. Ohh hoppas du har samma tur med Dior foundations som jag har haft genom åren. För mig är dom ljuvliga, har ännu inte testat en enda som jag inte gillat. Ser fram emot recensioner!!!

  2. Va lyxigt! Är det självaste Dior som har skickat grejerna till dig eller är det en återförsäljare?
    Skulle vilja se ditt sminkförråd, hehe! Kram!

  3. Dior Nude är min absoluta favoritfoundation nånsin.
    Vet redan nu att jag kommer att ha den på min bröllopsdag…nån gång i framtiden. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *