23 svar på ”Do you like it?

 1. Bruno är den där gallerian på söder som har H&M, Miss Sixty, Acne och American Apparel bland annat. Ganska liten men de flesta har varit där nångång :) Mitt Lush ligger nästan granne med den.

 2. Ja det är precis vad det gör också :S Pratade med grannen som är läkare och hon tyckte jag skulle gå till VC för en ny stelkrampsspruta och ev. antibiotika för det såg inte så jättefint ut.

 3. Yes, I like it! :) Naturligt och vackert.
  Men jag måste lägga till att jag diggar fotot på dig när du grimaserar här nedanför ännu mer… Hihi! :)

 4. SV:
  Njae. Det är inte så förstorat, även om det verkar det. Eller jo. Det är klart att det är förstorat med tanke på press och sånt. Men det är också en helt ny stam av virus och det som är så allvarligt är att den slår hårdast på ungdomar mellan 20-35 år som tidigare inte varit sjuka.
  Vid ”vanlig” influensa så drabbas mest äldre och det skrivs inte så mycket om det i pressen… det är nog därför man tycker att det blivit så ”stort” :)
  Det är klart att vaccinet är snabbt framtaget, det var lite bråttom. Vaccin i sig är ju alltid lite riskfyllda för att det kommer nya stammar varje år och man tar fram nya vaccin. Man har ju inga långsiktiga biverkningar för dem än… det känns lite ”si sådär” :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *