drog till mora.

drog till mora.

Idag har jag, Maria, Emma & Nella varit i Mora för att ”fynda” :) Jag skulle väl främst köpa en födelsedagspresent till min bror men köpte mig även ett spel till mitt buzz, makeupremover, hårspray och annat nödvändigt! Jag glömde dock köpa strumpbyxor och minneskort till kameran..va fan! virrtant!

Åt även hamburgare med strips för att förebygga att celluliterna försvinner! ;)

9 svar på ”drog till mora.

 1. Ibland känns det som att man skulle behöva minnet man har i kameran till huvudet i stället! Undra om det finns någonstans man kan plugga in det! I örat kanske!

 2. Nej, vad tråkigt med klänningen för den var verkligen skitasnygg!

  Ja, thailand två månader låter verkligen inte fel men vet inte hur det blir med jobb och sånt så vill gärna dra nu i februari och orkar inte vänta till nästa vinter :P Men får väl tänka att Mauritius blir av iaf :)

  Gulligt pannband du har :D

 3. Ven gillar inte att mellandags handla!? :D Man får skämma bort sig själv, det e okej ;)

  Usch, var inne hos piercarn och pratade, han sa att det inte var någon fara, Får för gudarna hoppas att min inte växer ut speciellt inte om man får ärr :(

 4. Inte bra, vi fick lov att ta bort henne igår =´( Har aldrig haft en sån jävlig jul någon gång… Så sjukt synd om henne!

  Jag är ledsen, har verkligen inte haft en tanke på det. Men jag ska sätta mig ned och kika på det idag samt dra en vinnare.

 5. tjoho! och god fortsättning.

  jag är tillbaka i sverige efter en fiaskoresa till kenya. suuck. har du tråkigt i dalarna så får du mer än gärna höra av dig, är så sugen på en fotosession just nu. annars kan du väl skicka de där oredigerade bilderna från slutfotograferingen? vore så kul att se.. gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *