e.l.f eventet i Stockholm!

e.l.f eventet i Stockholm!

I Onsdags var jag som sagt i Stockholm för att gå på e.l.fs första event här i Sverige! Vi höll till hos Polhem PR i deras supermysiga lokal och det bjöds på bubbel/vatten, supergoda tapas och mini cupcakes! Allting var jättegott och jag var duktig på att äta ;)

Det fanns en grym makeupartist på plats som demonstrerade en kvällsmakeup på en modell och hon använde några personliga favoriter ur e.l.f sortimentet som Flawless finish foundation (en av höstnyheterna), Complete coverage concealer (finns också under nyheterna), Bronzed mineral glow, Ur setet 3pc eyelid primer använde hon den vita som highlighter till kindbenet (en höstnyhet med flera användningsområden! ;P), Beauty school eyeshadow palette (ev av höstnyheterna som vi även fick med oss hem), Lip primer och lip plumper samt minty lipgloss på läpparna & Mineral Infused mascara.

Hon använde säkert några fler produkter som jag glömt bort men detta var några av alla produkter hon använde på modellen :)

Riktigt trevligt event och jätteintressant att se deras makeupartist jobba och få lite nya tips! Jag personligen blev nyfiken på Flawless finish foundation och känner mig sugen på att testa Mineral Infused mascara då jag aldrig testat en mascara från e.l.f tidigare! Dessutom fick jag äntligen klämma på Studio matte lip colour så en sådan ska jag klicka hem :)

Tack till e.l.f, Polhem PR och alla som var där för en trevlig Onsdagskväll! :)

8 svar på ”e.l.f eventet i Stockholm!

  1. SV: ok, ärligt talat så kan jag inte detta med IP adresser..men många skriver att de kan se det:P . Vilka event du varit på!! Lite kul att elf ordnade ihop nåt i Sverige. Deras vattenfasta mascara är helt ok, ger bra svärta. Med tanke på priset så kan man ju köpa på sig ett antal mascara( när de har 50%), de kan man ju sedan ge bort till modellen man sminkar istället för att använda engångsborstar som inte är så bra.

  2. Vad fina bilder du tog.=) Sv. Ja jag blir också inbjuden till bokeventet och vet inte heller riktigt varför men jag är ju liten av en boknörd så..=)

  3. Låter jättespännande, hade också gärna varit där :) En Flawless finish foundation är på väg hem till mig, från sista gången dom hade 50% off (Nu har dom det igen ju!) och jag är så nyfiken! Borde få min fina bruna box nästa vecka!

  4. Önskar jag kunde åka, ibland hatar jag att inte bo i Sthlm, men bara när det är pressevents =) Annars trivs jag rätt bra i Linköping =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *