en bild – jag orkar inte mer.

en bild – jag orkar inte mer.

vilken jäkla skitdator detta är (mammas har gått sönder så använder min gamla), den är så otroligt långsam att jag absolut inte tänker sitta mer vid datorn idag! hade tänkt lägga upp partybilderna från igår men eftersom det tog mig typ 15 min att lägga upp en bild så tror jag faktiskt att jag struntar i det ;) hade iaf en partykväll igår med Emma & Maria! Vi drog till Mora och festade med lite bekanta :) Träffade många på Lilla (ja jag vet att det heter brasserinågonting numera ;P) som jag inte sett på länge så det var kul :) Fick dessutom höra att jag var stället snyggaste tjej så det suger jag åt mig som en svamp om ;) (knappt varit med om att jag fått komplimanger av killar i sverige tidigare ;P)

Btw. Grattis till TEAM STEFAN som fick flest röster i Körslaget igår ;) Älvdalen dom kan dom ;)

(Nu ska vi se om jag ens lyckas posta detta jäkla inlägg, tredje gången gilt? )

11 svar på ”en bild – jag orkar inte mer.

  1. Du är jäkligt snygg på bilden! :)
    Jag tänkte fråga dig, eftersom att du är utbildad makeupartist nu och så… Du har ofta sotade ögon, och tex på bilden av Sanna så har du sotat hennes ögon också – skitsnyggt!
    Till min fråga: kan inte du göra ett inlägg där du gör typ ”steg för steg” hur man gör? För när jag försöker så ser det mest ut som att jag fått en rejäl blåtira dagen innan. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *