en klippa! :)

en klippa! :)

När jag flyttade min blogg från Spotlife till eget Webbhotell så är jag väldigt glad över att Marie tipsade om Mortfiles.se och ännu gladare blev jag när Mortfiles.se fixade flytten åt mig och Marie som hjälpte mig med en design. (Den jag har nu, tack Marie <3) Jimi som driver Mortfiles pluggar och har familj men ändå så svarar han så otroligt snabbt och hjälper mig så fort jag har problem med något eller undrar över något. Han är en klippa!! :)

Som idag när jag skulle uppdatera WordPress så gick såklart något snett. (verkar vara många wordpress användare som haft problem med detta). Jag kunde nämligen inte logga in på min blogg längre efter uppdateringen. Hemsk tanke va? ;) Mailade Jimi och 10 sekunder senare så säger han att nu fungerar allt som det ska igen. Jag säger ju att han är en klippa!! :)

Om jag känner att jag valt rätt Webbhotell? Oh yes! :)

11 svar på ”en klippa! :)

 1. Sv: Aha, ja då kan det ju vara svårt att hålla koll… =) Min mamma är därifrån, så har väl bott där större delen av mitt liv =)

 2. Sv: Haha jaså ok =P Vadå, bor du i Älvdalen? =) Min mamma är Helena Olsson, kanske inte säger så mycket ;) Blond med en massa ungar =P Haha

 3. Så det ska vara! Blogg.se är liiite sega, men samtidigt – de har väl fler, antar jag. Men jag gillar blogg.se. Och där kan man synas lite mer, som nu när jag har legat på förstasidan hela veckan som ”Veckans Blogg”. Det är bra/kul. :)

 4. Hmm okej.. Ja det blir att spara iaf, för bleka mina tänder det ska jag :)
  Tänkte på en annan sak också. Presentkorten man får från Gratisbio, brukar dom ha något datum för sista användningsdag?

 5. Mortfiels är verkligen kanon!! Det har inte strulat en enda gång och snabb hjälp får man också Jim. Spotlife har svårt att bräcka det!

 6. Har inte vågat uppdatera till nya WP-versionen nu när vi är i USA.

  Vet du vad som var felet, när du inte kunde logga in. Vad gjorde teknikern som löste problemet?

  Hoppas att ni har lika vackert väder hemma i Sverige som vi har det i USA. Tror att vi har minst 33 grader varmt i skuggan. Känns underbart på förmiddagen och sen eftermiddag, men just nu är det jobbigt… (lunchtid)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *