Essie presentation, 10 nya nyanser och nagelvård!

Essie presentation, 10 nya nyanser och nagelvård!

 

Under fredagen så blev vi presenterade för Essie och deras nyheter som kommer nu i början av 2012. Essies grundare är Essie Weingarten som ni ser här på bilden ovan, otroligt vacker kvinna! :) Essie är ett märke som finns i hela 101 länder och är världsberömt för de fyndiga namnen och färgkollektionerna som kommer 4 gånger om året! Essie är själv med i teamet som tar fram nyanserna i alla kollektionerna. Idag finns det 60 nyanser på den svenska marknaden men i världen så finns det 250 nyanser gemensamt!

Ni får ursäkta dåliga bilder nu men jag har fotat skärmen som presentationen genomfördes på så nyanserna kan vara lite fel :) Detta är i alla fall 10 nya nynaser som vi kan hitta i butik från och med Februari 2012. Dessa ingår alltså inte i vårkollektionen utan kommer utöver den! Jamaica me crazy är en nyans som jag gärna hade tittat lite närmare på! :)

4 överlack kommer vi från och med Februari 2012 hitta i butik! Good to go som är ett snabbtorkande överlack (en av Essies egna favoriter), Matte abaout you (här har jag skrivit om det tidigare), no chips ahead som gör att naglarna inte ska flagna & let it shine som ger en extrem glans. Dessa ligger på omkring 139kr.

Nu under februari så kommer det även ut lite nagelvårdsserier. Denna är för normala naglar och består av All in one base som är ett multifunktionellt underlack som vårdar dina naglar och som även är en Essies egna favorit produkter, help me grow som är ett basecoat för att ge starkare naglar och disappering trick som är en mjukgörande nagelbandsborttagning. Dissapering trick komer dock inte ut i butik förrän maj 2012 och kostar omkring 149kr.

Det kommer även en serie för mjuka naglar som innehåller produkterna grow stronger, rock solid och beam up. Grow stronger är ett stärkande underlack som ska ge 30% starkare naglar redan efter 5 dagar ungefär. Rock solid är ett ultra stärkande underlack som bland annat stärker naglarna omedelbart mot att brytas av och dela sig. Beam up är ett underlack som gör dina naglar vitare omedelbart! Ger naglarna lyster och gör dom vitare och motverkar gula naglarn.

Tredje och sista serien är för torra och sköra naglar och innehåller produkterna grow richer, nourish me och smooth trick. Grow richer är ett närande underlack för naturlig tillväxt. Hjälper till att ge naglarna näring! Nourish me är ett intensiv närande underlack och ska göra naglarna 50% mindre torra på ungefär 5 dagar. Smooth trick är en intensivt mjukgörande nagelbandsolja som omedelbart vårdar torra nagelband och gör dom mjuka och smidiga. Smooth trick kommer dock inte ut förrän maj 2012.

8 av dom 11 nya lacken inom nagelvården fick vi med oss i en goodiebag och do 4 lacken på övre bilden är dom jag tror kommer bli personliga favoriter! Matte abaout you har jag ju redan testat och vet att det är grymt bra! Fortfarande mitt favorit bland matta topplack!

Ska börja testa så fort jag lackar om naglarna! :)

Ett inlägg om deras nya vårkollektion kommer så snart jag sammanställt ett inlägg. Kände att det blev lite väl långt inlägg om jag tog med det här också! ;)

4 svar på ”Essie presentation, 10 nya nyanser och nagelvård!

  1. jaa då :) hann med massa i skolan så nu är jag heeeelt slut!!!
    hoppas du har en mysig kväll i Sthlm :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *