Ett av mina senaste inköp: Tangle Teezer

Ett av mina senaste inköp: Tangle Teezer

_MG_6655

Jag är nog verkligen sist ut av alla med att testa Tangle Teezer!

Men till mitt försvar så är det så att jag älskar min hårborste Macadamia No Tangle Brush så galet mycket att jag har inte riktigt känt behovet! Men eftersom jag är expert på att förlägga min hårborste (trots att den är helt galet grön) så var det dags för en färgglad backup kände jag och valet föll på en Tangle Teezer! Så hittar jag inte min Macadamia No Tangle Brush så kanske jag hittar min nya Tangle Teezer tänkte jag! ;)

Min första känsla är att jag fortfarande är mest nöjd med min Macadamia No Tangle Brush eftersom den är enklare att hålla i än en Tangle Teezer och den känns enklare att använda på mitt väldigt långa hår!

Tangle Teezer funkar men jag gillar min gamla trotjänare No Tangle Brush bättre ;) Är det någon annan som testat båda borstarna? Vad är er uppfattning?

En Tangle Teezer kostar cirka 109-139 av sorten ”Elite” som jag köpte och en No Tangle kostar 89sek i skrivande stund.

*inlägget innehåller annonslänkar

3 svar på ”Ett av mina senaste inköp: Tangle Teezer

  1. Har båda sorterna och har vart nöjd men jag tror tyvärr att den på nått sätt tar av håret, alltså stråna går av. Reagera på det så har slutat använda dom nu, hört att även andra upplevt det så just nu använder jag en träborste eller gles kam i stället

  2. Jag har enbart testat No Tangle och tycker den är superbra! Dock tycker jag att den slits fort, tycker du också det? Mina piggar på kanterna börjar liksom gå av när jag har använt den i ca ett år. Har två stycken och det har hänt på båda…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *