Ett inlägg om mig.

Ett inlägg om mig.

Här är en tjej som skrivit ett inlägg om mig angående Breezetävlingen :) Inte alla dagar som andra bloggerskor tillägnar ett helt inlägg om mig ;) Hon skriver alltså om Breezetävlingen och min bild som jag deltar med bland annat :) Och jag måste nog hålla med henne att det kanske inte så smart att skicka in en bild då man har solbrillor på sig..men men ;)

19 svar på ”Ett inlägg om mig.

 1. Gud vilken söt och snäll tjej som skrev så! :) Förstår om du är otroligt glad.

  Och jag hoppas verkligen verkligen att allting går bra :)

 2. Tjaa.. är nog ganska mycket jag gjort, har ändrat en del avstånd hit och dit.. antagligen något där som är helt fel då, märkligt bara att jag ser allt bra hemma.

 3. Va gulligt :)

  Jo Andreas Stridsberg är en riktig pärla, det är trots allt ett helt år sen jag plåtade med honom och det trillar fortfarande in nyretuscherade bilder ifrån honom då och då. Sånt gillas :)

 4. Sant. Samtidigt tycker jag att det är bra när butiker låter ”vanliga” tjejer visa kläder. Eftersom jag själv inte liknar en supermodell har jag lättare att relatera till dem än superstylade och retuscherade brudar på catwalken utan minsta skavank. Inget plagg sitter aldrig lika snyggt på mig som det gör på stereotypen för en modell.

 5. Känns nästan ännu mer oproffsigt att skicka in en mobilbild ^^. personligen skulle jag skämmas :P. Tycker du färtjänar att vinna förresten, du blir så bra på bild! :)

  sv: tack så mycket! :D

 6. Jag håller med henne..För jag kollade lite på dom andra bilderna som fanns och dom var verkligen inte bra..En del bilder hade dom tagit i spegeln så blixten döljer hela ansiktet…Inte bra :(

 7. Det tar mig lite mindre än en timme att åka in till Sthlm, så det är inga problem alls :) Är det nått speciellt tema ni ska plåta?

 8. Ahaa… ja men då förstår jag att det inte känns lika skoj. Att titta på när andra blir plåtade, i två dagar, det kan ju annat än ge fotoabsitinens :P

 9. Aha, så det är du som bär skulden för det fina vädret :) På Fredag eftermiddag så kommer det garanterat att bli hagelstormar och tornadosar och snö eller nå liknande för då börjar min semester hehe. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *