Ett lyckligt slut!

Ett lyckligt slut!

Ni som följer min blogg regelbundet vet att vi haft en hittekatt hemma hos oss sedan i fredags :) Lilla katten karin (jag kallade henne katten och hjärtat för karin så det blev katten karin ;P) som visade sig heta Kajsa har nu fått åka hem till matte efter att ha varit på vift ända sedan i slutet på augusti/början på september! Det var som jag misstänkte: hon var en innekatt som rymt! Känns jättebra att hon är tillbaka där hon hör hemma nu i alla fall :)

Jag hoppas verkligen att någon hör av sig och har sett vår katt misse snart som har varit borta sedan 15:e oktober. Men än är hoppet inte borta! Katten är ju ett levande exempel på att katter tillslut kommer hem :)

21 svar på ”Ett lyckligt slut!

 1. Ja gör det, den är riktigt rolig! ^^

  Härligt att kissen fick tillbaka sin ägare igen. Nu får vi hoppas att du får hem din lilla också. Jag håller verkligen tummarna :)

 2. Oh vilket slut =) men samtidigt trodde jag du fått hem Misse…..hoppas hoppas Misse snart kommer hem igen, vore ju en fin julklapp för dig.

 3. Härligt med lyckliga slut! Hoppas att ditt lyckliga slut med din katt kommer snart också. ♥

  Med mig kunde det varit bättre, har ryggproblem så ischiasnerven sitter i kläm. Ont i benet med andra ord och haft så i fyra veckor. Men idag fick jag tabletter utskrivna så jag hoppas att det kommer att hjälpa! Hur är det med du då? :)

 4. Vilken tur för både Kajsa och ägaren att du tog hand om henne. Bra jobbat, kattälskare gillar jag <3

 5. Håller tummarna för att katten snart hittar hem :)

  En katt adopterade min dotter, den smet in i porten och följde efter henne hem. Vi ha inte hjärta att kasta ut henne i iskylan,, så vi sprang ner och köpte kattmat och kattsand.

  Hittade en tatuering i örat på katten, så vi gjorde en sökning på internet, men hittade inte ägaren. Dagen efter satte vi upp lappar på ICA med en liten beskrivning av katten, men vi uteslöt en viktig detalj på katten. Vi fick napp dagen efter :) Så det tog bara några dagar innan katten kom hem. Fast den hade varit ute i flera veckor innan den adopterade min dotter.

  Nu för tiden är de allra flesta katterna chipade, så det är bara att ta med sig katten till polisen så läser de av chipet, och hittar kattägaren åt en.

 6. Aw, vad fint. :) Jag hoppas fortfarande din lilla misse kommer hemtraskandes någon dag. :)

  jag och min karl äter som hästar ibland… Haha. Man kan undra om vi gör mat för en hel familj. Inte två. ;D

  Duuu! Du kommer på bloggträffen i feb. va? Skulle vara skoj :)

 7. :) Hoppas att din kisse också hittar hem snart. Vet inte vad jag skulle göra om min vovve hade försvunnit..

 8. Hoppas din kisse hittar hem snart!
  Mammas katt var borta i tre månader innan han behagade komma tillbaka. Speciellt hankatter drar iväg sådär pga revir.

 9. Ja jag pratade också lite med Elin, skoj att hon också ska dit. :)

  Jag har inte alls bestämt hur jag ska göra. Om jag sover hos någon kompis i Falun, om jag åker hem eller om jag sover hos papi i Falun (Svärdsjö). Får se. Finns tid kvar att planera. Haha. ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *