ett tu tre!

ett tu tre!


1. No spackel. 2. Lite spackel. 3. Massa spackel.

Nu ska jag åka o hämta Emelinda o hennes karl + brorsa. Sen ska vi hem till Thes för att bli runda under fötterna innan vi ska inta Mora Parken för kvällen. Eller jag & Emelinda ska i alla fall dit. Jag satsar på att bli full ikväll.

Vi får se om jag kommer ihåg att föreviga kvällen på bild.

23 svar på ”ett tu tre!

 1. SV: Jag hade ne grym mysig julafton med familjen. Juldagen blev det lite släktmiddag o sen smög jag över till min sweetie och myste med honom och hade vår egan lilla julafton. Helt enklet en superlyckad jul. Nu ska jag ut i mellandagsrean o harva…wish me luck..hehe =)

 2. Kommer inte ihåg ifall jag svarade på din kommentar :S Kommer ihåg att jag tänkte göra det iaf, haha!

  Ingenting har dykt upp här iaf, men posten har väl en del att hantera under jul, så den skulle ju kunna dyka upp under mellandagarna. Eller nåt.

  Och! Fin du var UTAN smink! Visst framhävs ju ögonen mer med smink, men så är det väl för alla? :)

 3. Heh vad lustigt.. jag har också tänkt att lägga ut sånna bilder på mig från osminkad till sminkad :P

  Hoppas ni hade en grym kväll igår! :D

 4. Hej hej.. Länge sen.

  Jaha, nu var detta över så nu ska hela världen sadla o inför nyårsafton.. Själv ska jag jobba,,, skönt egentligen. Tjäna lite pengar för en gångs skull haha!!

  Allt bra med dig?

  Fresten, den sista sminkningen är bäst..

  Kram

 5. Du frågade i min blogg om älvdalska. Jag är delvis uppvuxen i Älvdalen, min pappa pratar älvdalska. Vi har två hus där.

  /Karro

 6. Kommer på mig själv att nynna på "du är så vacker utan spackel". Men seriöst du är ju galet snygg utan smink och om möjligt ännu vackrare med. God fortsättning på dig snygging ;)

  /bosse

 7. Svar: Men haha! Alla ser lite annorlunda ut när dom är precis nyvakna… jag tycker faktiskt jag ser bättre ut när jag är nyvaken än senare på dan. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *