Event med Idun Minerals!

Event med Idun Minerals!

_MG_2195 _MG_2203 _MG_2213 _MG_2214 _MG_2220 _MG_2224 _MG_2227 _MG_2234Idag på morgonkvisten så har jag varit på pressevent med Idun Minerals och fått höra lite om uppkomsten av märket, deras två nyheter (ett puder och ett solpuder) och fått känna och klämma på ungefär alla produkter i sortimentet. Tummen upp för det!

Namnet Idun Minerals kommer från den fornnordiska mytolgins gudinna Idun som är den eviga ungdomens gudinna. Denna gudinna hade åtråvärda gyllene äpplen som kallades för ungdomens äpplen och därför kan vi se ett äpple på Iduns förpackningar och även i deras kompaktpuder. Den röda tråden med äpplen stannar inte där utan Idun Minerals planterar fruktträd tillsammans med FN och The Fruit Tree Planting foundation.

De fina bilderna på deras förpackningar är designade av Patrizia Gucci och som namnet antyder så är hon barnbarnbarn till skaparen av GUCCI :)

Idun Minerals passar alla hudtyper och till er med känslig hy, acne, rosea etc så verkar Idun Minerals både shttp://wysteriiasblogg.se/wp-admin/post-new.phpkyddande och lugnande! Deras foundation innehåller till exempel enbart fyra ingredienser! Jag personligen är väldigt förtjust i deras foundation och puder!

Jag har bland annat fått med mig deras kabuki brush och blush brush hem som jag är galet pepp på att testa!

Idun Minerals säljs på apoteket och eleven.se (annonslänk) bland annat!

5 svar på ”Event med Idun Minerals!

  1. Gud vad kul! Har deras mineralfoundation och infällbara kabuki och gillar båda extremt mycket, och är väldigt sugen på att testa mer från märket! Har hört att deras skuggpaletter ska vara bra :)

    1. Ja deras foundation är superbra! :) Ser framemot att testa borsten nu :) Jag gillar även deras gloss riktigt mycket faktiskt :)

  2. Men har de tänkt förbättre locket på fondationen undrar jag. Så opraktiskt förpackning så jag höll på att bli galen när jag hade den!

    1. Jag har fått lov kika på detta och har jämfört gamla med den nya och dom ser olika ut! I den nya jag har så finns det ett sånt där ”vridlock” inuti så man kan stänga för hålen! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *