Event med Loreal, Maybelline, Essie och Garnier. (förra veckan)

Event med Loreal, Maybelline, Essie och Garnier. (förra veckan)

Nyheter från Essie (som jag redan visat här), Loreal och Maybelline – detta är långt ifrån alla nyheter.

Loreal släpper Mega Volume Mascara Miss Manga med inspiration från Mangavärlden – i like!

Vi fick se hur man applicerar nyheten Brown Drama, nämligen från utsidan av brynet och inåt!

Essie gör om samt tar in nytt! Nu ska vi enkelt kunna tillgodose våra nagelproblem dessutom via färgkoder på produkterna!

På slutet av dagen fick vi oss en genomgång av hårprodukter (Studio line serien uppdateras!) och jag lärde mig nog för första gången om styling av kortare hår samt fick lära mig lite enklare styling för långt hår, yey!

Maria fotar hårmodellerna och jag fotar Maria som fotar hårmodellerna, yepp ;) Vi fick ta med oss sällskap på detta eventet (love that!) så jag bjöd med mig Maria som sällis!

I slutet av eventet så fick dom som ville bli stylade av Tony Lundström och Aida var en av dom :) Självklart skulle mästervärken fotograferas efteråt! (någon som vet vart bilderna hamnat?)

Tack till  Fröken Rosa, Beleza, Linda Hallberg, Make it FabAll Sweet in Life, Frida Skoglund Purity, Aida & Maria för sällskapet och tack till Loreal för inbjudan – hade det kanon! Måste även påpeka att jag som har lite långt att åka älskar att Loreal tog flera av sina märken på en och samma dag – TACK! :)

Vi fick med oss tre påsar med produktprover efter detta event så jag har lite att gå igenom men det känns som det finns en del klockrena produkter som lanseras här framöver, more about that later!

Ett svar på ”Event med Loreal, Maybelline, Essie och Garnier. (förra veckan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *