fan jag vill till västerås!

fan jag vill till västerås!

Två av ekipagen som min bror ska ta ner på power meet.

Idag drar min bror och halva Älvdalen till Västerås och Power Big Meet. Men inte jag, för jag ska jobba Fredag & Lördag :( Jag jobbar dessutom så få timmar fredag & lördag så det känns som jag egentligen hade kunnat försöka byta bort dem utan att gå miste om så mycket pengar när löningen kommer. MEN jag har fan nada pengar just nu så har inte råd o äta mat ens en gång ;( *buhu*

Snacka om att bli depp! Jag vill också åka lastbil o långfena o dricka cider i det härliga vädret!!!

Jag är så jäkla less på att alltid sommarjobba och sedan gå arbetslös när det är VINTER och kallt ute…kan det inte vara tyvärtom?! :( Jag sitter alltid instängd och bara tittar på när alla andra har semester och gottar sig..och lagomt tills jag blir ”ledig” så börjar alla andra jobba igen och jag hinner fan inte umgås med någon! *butter*

Jag ska väl vara tacksam över att jag har ett sommarjobb o bla bla bla bla bla men jag har jobbat varje sommar sedan 1999 nu och jag hade också gärna fått vara lite ledig med mina vänner..o då menar jag inte EN dag här och där utan flera veckor i streck. Tro när jag ska få något så lyxigt som betald semester…2017? ;)

Mycket gnäll nu på morgonen men det är fan min blogg så jag gnäller hur mycket jag vill!!!! ;P

8 svar på ”fan jag vill till västerås!

 1. Vad häftig bilen med rost-flames var! Har aldrig sett sådana flames förut, ascoolt!

  Kram till dig – hoppas du får kul trots att du inte ska till V-ås. Det blir säkert nice ändå!

 2. Betald semester är så himla lyxigt! Fram tills för ett par år sen jobbade jag hela somrarna, varje år, och pluggade under terminerna. Så när jag fick min första betalda semester gick jag omkring och bara njöt av att vara ledig och få betalt för det!

 3. ahh tråkigt att du missar det, men maten här hade du nog inte behövt oroa dig för, raggarna är så givmilda att de bjuder oftast på både mat och dryck.. hehe..

  ”bli sjuk” kanske? =)

  snygg bil förresten, är det familjens? =)

  Takecare! =)

 4. Min hemstad ju :D Dock håller jag mig borta från Power Meet i år. :) Har min lägehet mitt i smeten där alla åker.
  Synd att du inte kan ta dig dit då ;(

 5. Mmm jag har suttit längst bak i mercan och druckit ljummen julöl och pratat fylleminnen! Det gjorde jag ända tills det blev slagsmål.

 6. Hmm tror nog det var di bror’s bil jag såg vid IKEA igår kväll/natt.. Men är inte säker, dessutom blev kvaliten på kortet man tog inte den bästa =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *