Färgerna orange, blå och rosa efterfrågades så här är dom:

Färgerna orange, blå och rosa efterfrågades så här är dom:

Elva ville se någon av nyanserna orange, blå och rosa från min lip palette så här kommer det :) Väldigt klara och fina färger! På sista bilden så är det samma nyans som på fjärde bilden men jag har även applicerat genomskinligt gloss från H&M eftersom även Jenna hade några frågor: ”Hur torkar produkten på läpparna – om den torkar alls?
Finns det nån chans att man ska kunna ha läppglans ovanpå eller är produkterna i sig redan så pass glansiga?”

Att ha lipgloss över verkar inte vara någon höjdare, i alla fall inte till den ljusare rosa nyansen som ni ser. Men eftersom jag tycker läpparna får ett litet ”glossigt” intryck om man struntar i att dutta bort lite färg (då blir läpparna matta man färgen sitter kvar) så tycker inte jag att gloss krävs. Men vill man ha superglossiga läppar och verkligen vill ha gloss över så blir nog inte resultatet så jättesnyggt! Om du duttar med baksidan på svampen eller biter i en servett (det klassiska) så torkar färgen och sitter helt ok! Bättre än förväntat.

Fler frågor om min lip palette så fråga på, försöker svara så snart jag kan! :)

16 svar på ”Färgerna orange, blå och rosa efterfrågades så här är dom:

 1. Usch… gillade inte alls de två översta läppstiften…

  (Hihi vad hemsk jag låter! Är dock bara ärlig. Hihi tur att inte alla tycker om samma läppstift, då skulle det vara ganska trist, eller hur ;))

 2. Tack så mycket!
  Den mörkare rosa gillade jag!
  Hade hoppats att den orangea hade varit roligare men det är en otroligt svår färg att hitta bra kvalité på. Guuud så jag har letat!

 3. SVAR: Mina mål är helt klart att gå ner i vikt! Har tillräckligt att må dåligt över så behöver inte må dåligt över min kropp också. ^^ Hahah. Tränade 3-4 gånger i veckan innan jag blev sjuk. Så målet är väl att göra det igen. Men mina lungor pallar inte riktigt än. :(
  Själv då?

 4. Det är ju alltid bra att testa på läpparna så som du just har gjort för att se hur läppstiftet täcker på läppens struktur. Kul att du visar sånt här!

  Jag har en dröm om att tids nog beställa OCC’s Lip Tars i alla deras 33 färger men med föräldrapenning så är man inte så fet i kassan. Måste ju beställas från USA men de ska tydligen vara helt överjävligt bra. I CRAVE THEM!!!

 5. Sv: jasså vart du nyfiken på grungenissen ;) får se om jag vågar visa nå kort nångång då XD ska väll finnas i källaren
  Försökte skriva till dej på msn men det verkade inte vilja komma fram *wierd*

 6. sv: Haha jasså! Ja de var som Tessan sa till mig: ”Jag väger över 10 kg mer än dig och jag skulla aldrig klara 5 kg under min vikt.” Men magen är min starka sida kan jag säga, därför jag testa att maxa just på den övningen ;-)

 7. Sv: roligt för dej kanske mindre kul för mej XD

  Fan undra vad som hänt med min msn, kan varken skriva till dej eller Tezzy. Står att de inte kommer fram !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *