Favoriter ur goodiebagen!

Favoriter ur goodiebagen!

Ovan är det vi fick i goodiebagsen som jag personligen känner att jag kommer använda! Tyvärr är det ju lite lotteri med goodiebags och det var dessvärre inte många smycken som jag kände passade min egna stil. Jag fick ett korsörhänge med (det låg dock löst så från vem vet jag inte?) men det glömde jag ta med på bilden!

Vitamin Well, hårmask och hårspray från Waterclouds, Glossy Gloss från e.l.f, Gloss från Miyo, Depend nagellack remover + ett minilack (ej med på bild), Tandkräm från Brilliant smile, Gloss från glambysantos, Nagellack från OPI, Ring från AM Inspiration, Puder från Dermosil (älskar förpackningen på denna!), Presentkort hos Erikas fitnesshop & hörlurar från Ziperall!

Sen inte att förglömma chipspåsen från Estrella som var det bästa med hela goodiebagen när jag väl kom till hotellrummet på kvällskvisten! ;) Så den är såklart inte med på bil eftersom jag redan har ätit upp den…hehe!

Skönhetsnörd som jag är så älskar jag ju att få skönhetsprodukter i goodiebags! ;)

15 svar på ”Favoriter ur goodiebagen!

 1. Grymt med hörlurar ju! Jag försökte googla lite info om dom, men hamnade bara på nån blogg (ville läsa mer i nån butik). Ta med dom när du kommer ner nästa gång så får jag provlyssna.. :)

 2. Vad roligt att se att det var så mycket du gillade! :) Korsörhänget kommer från http://www.smyckenby.se, vi fick dem tyvärr utan någon lapp/påse, så då blir det lite svårt att veta.

  Tack fina du för en riktigt trevlig kväll. Var jätteroligt att få träffa dig, även om jag inte hann mingla så mycket :) Kram!

 3. Vilken snygg ring! En sådan skulle jag också gärna ha :) Har du testat grejerna från Waterclouds? Skulle gärna vilja veta vad du tycker om dem :)

  1. Svar till anna: Jag har testat hair repairmask från waterclouds tidigare och den är helt ok, den fick rädda mitt hår efter att jag använt ekologiska produkter en längre tid och fått svinto på huvudet…typ ;) Bra budgetprodukt!

 4. Sv: Ja hehe, men jag skulle sponsra med bloggfest-bakelser till minglet :)
  Dessvärre blev jag jättesjuk! Hur besviken och ledsen som helst, hade sett fram emot festen och träffa alla. Missade en riktigt bra goodiebag också ser jag :(

  Hoppas ni hade det riktigt roligt! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *