finally!

finally!

jag trodde seriöst aldrig att den här dagen skulle komma! dagen då jag fick internet på vandrarhemmet….men nu så! yeeey! anledningen till att jag aldrig kom in igår är för att hon som jobbar på vandrarhemmet hade förlagt lappen med lösenordet på, hahaha! :) inte bara jag som är virrig! ;)

Ovan ser ni en bild av gårdagens sminklektion :) Vi hade 9 basfärger och vi skulle blanda till en bas på oss själva. Så grymt svårt och det är inte direkt som att sminka sig till vardags ;) tusen saker att tänka på! Jag lyckades dock väldigt bra förutom att min hy blev totalt rödflammig efter att jag tvättat bort sminket (har väldigt känslig hy) så jag hade nog behövet lite neutraliserande också som tagit bort det röda lite mer, men det var inget vi jobbade med igår. Är inte alls lika röd idag skönt nog :)

Idag ska vi sminka på varandra och jag får väl berätta senare idag vad vi har sysslat med :) Ska berätta mer om hur det är att bo här också samt visa er allt smink vi fått! ;) Blev bara ett hastigt inlägg nu eftersom jag är så glad över att äntligen kunna surfa! haha. Måste kila till skolan nu :) puss på er!

2 svar på ”finally!

  1. best of luck to you bud.. ill be seeing you around. Im much out and about now so im not much in the studio.. But ill be in sometime.. kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *