finest awards.

finest awards.

nu har finest något som dem kallar för finest awards och ni kan läsa om det här. jag har so far inte nominerat i alla kategorier, klurigt ju! Men i några kategorier så har jag nominerat bla Ulrika Colorelle, Simon Stålros, tgifridays, svårt att lista ut i vilken kategori va? ;) med flera och några har jag kvar att klura på. som tex årets tv-personlighet..önskar jag kunde komma på någon ”bara sådär” som jag gillar men gör inte det..jag kollar för lite på tv numera ;)

Jag ska väl se om jag lyckas komma på någon att nominera i kategorierna jag har kvar eller om jag kort o gott struntar i det! ;)

Nominera bloggare, restauranger, nattklubbar etc kan ni göra HÄR i alla fall.

4 svar på ”finest awards.

  1. Nej jag hann ju tyvärr (FAN) inte se Gudrun! Väntade ända till 21.05 för att jag skulle hinna men sedan kunde jag inte vänta längre då jag började 21.15. Men får titta på nätet nu. Hörde dock att hon gjorde en snygg entré och var duktig, trodde jag aldrig. :D

  2. Röstade du inte på din egen blogg ;)

    Jag vet i alla fall at du har fått minst en röst :)

    Undrar en sak ifall du vill blogga hos mig någon gång i framtiden som gästbloggare. Har fått en del sminkfrågor, varför de frågar mig vet jag inte tänkte att du kanske skulle kunna svara på lite frågor, och såklart få namn och länk till din blogg.

    Just det, gick du på Avatar?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *