First Impression: The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask

First Impression: The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask

The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask

The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Igår testade jag The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask för första gången och tänkte dela med mig av mitt första intryck!

The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask är för hud som är trött och stressad och kan behöva en omladdning! Den ska alltså få huden att se mindre trött ut, huden ska kännas uppfriskad och få ny lyster!

I den hittar vi acaibärsextrakt med höga halter av antioxidanter och vitamin C för att friska upp.
Guaranaextrakt som är känd för sina uppfriskande egenskaper tack vare hög koncentration av koffein. Community Trade-producerad ekologisk babussuolja som är en effektiv nötolja som är bra på att mjukgöra, vårda och friska upp huden. Den är dessutom 100 % Vegansk!

AMAZONIAN AGAI - ENERGISING RADIANCE MASK

Jag hade inga som helst förväntningar på The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask men jag känner mig riktigt positivt överraskad! Jag har legat hemma sjuk Onsdag eftermiddag till Lördag eftermiddag och är fortfarande förkyld så jag ser värre ut än vanligt utan smink at the moment och min hy är väl som resten av mig – trött!

Men när jag använt den här jordgubbssylt liknande masken igår så fick jag faktiskt känslan av att jag fick mer lyster och såg piggare ut i huden! The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask pirrar lite men inte alls som REN Glycolactic radiance renewal mask gör om ni har testat den tidigare!

Känslan efter användning var riktigt bra och jag kände inte behovet av att lägga en återfuktande mask efteråt utan det räckte med mina vanliga hårvårdsprodukter. Jag kommer fortsätta köra på den här, helt klart!

195sek för 75ml och ni hittar den på thebodyshop.se eller i butik!

Har någon av er testat denna ännu? Vad tyckte ni?

Ett svar på ”First Impression: The Body Shop Amazonian Acai Energising Radiance Mask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *