Födelsedagspresent från mamma.

Födelsedagspresent från mamma.

Tråkigt nog så vet jag redan vad jag får i födelsedagspresent av min mamma. Men då vet jag i alla fall att jag får något som jag verkligen verkligen vill ha! Eftersom mamma inte är så hajj på internet så har jag även fått lov beställa presenten själv ;) Nåja..hon kommer ju slå in den i alla fall så jag får ju öppna paket! ;) haha.

Det jag komer få är alltså ett Canon Objektiv EF 50/1,8 II – ett sånt som syns på bilden. Ett av dom billigare (billigaste?) objektiven till Canon och jag beställde det härifrån. Ska tydligen vara ett bra porträtt objektiv så jag längtar verkligen efter att få testa det! :D

Happy Birthday to me och Tack mamma! :D
– Jag fyller dock inte år förrän 27 Oktober! :P –

22 svar på ”Födelsedagspresent från mamma.

 1. Det objektivet har jag, och jag är helnöjd med det. Fick det i present när jag avslutade min journalistutbildning, mammor kan :)

  Så du kommer nog bli helnöjd!

  Förresten, vem har fixat din bloggdesign? Min är URtråkig och jag vill gärna ha en ny, men vill sticka ut liksom. Din sticker ut i mängden :)

 2. Kom nyss på att jag glömt tvätten och den har legat färdig sen ungefär 17-tiden så jag får gå och ta den nu, haha! :D

  Sedan så ska jag klicka omkring på bloggar sedan ska jag se nya filmen med Varg Veum :D

 3. Mjo bortskämd är man.. på gott och ont. Dock är jag inte sån som vill bli det. Jag vill bara vara med den jag tycker om. Det är det som betyder mest. Om du förstår vad jag menar?

 4. Mjo bortskämd är man.. på gott och ont. Dock är jag inte sån som vill bli det. Jag vill bara vara med den jag tycker om. Det är det som betyder mest. Om du förstår vad jag menar?

 5. Mjo bortskämd är man.. på gott och ont. Dock är jag inte sån som vill bli det. Jag vill bara vara med den jag tycker om. Det är det som betyder mest. Om du förstår vad jag menar?

 6. Mjo bortskämd är man.. på gott och ont. Dock är jag inte sån som vill bli det. Jag vill bara vara med den jag tycker om. Det är det som betyder mest. Om du förstår vad jag menar?

 7. Aaw gums. Förstår hur du menar. Har kännt så jag också innan. Men helt plötsligt så står han bara framför än när man som minst letar. Se bara på oss! Han får mig verkligen att känna mig omtyckt. Utan hans presenter för den delen med..

 8. Som sagt, det kommer när man minst anar det ;) Sen så är det ju en fördel att man är ute och flänger (som du är bra på ;) för att springa på nån. Menar för det är väl ändå ingen som dyker upp hemma hos en hehe.

  Nu ska jag ta och sova. Ska försöka ta mig till jobbet imorgon är det tänkt..

  Natti söt!

 9. Jag har Nikons motsvarande och det är fan jäkligt bra grejer för pengarna. Den kommer du garanterat ha mycket kul med =P

 10. Nu är jag lite efter jag vet men har ej kunnat komma in på din blogg av någon anledning men när jag klicka mig vidare ifrån Nadja så gick det :) Skulle oxå köpa Nikons motsvarighet sen tipsa Nadja mig om ett snäppet värre som jag ska köpa istället men den där ska vara kockren sägs det! Kul att du börjat fota, ska bli skoj att se, vilken Canon har du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *