Före / Efter.

Före / Efter.


Fotograf: Anders. Mua: Katrin.

Jag har försökt redigera en bild på mig själv lite grann för att få träna på att redigera bilder. Men jag är inte så nöjd med bilden från första början så den var lite tråkig att jobba med tyvärr :/ Jag fick världens svacka när jag & Anders höll på att fota så det blev inte så många bilder tyvärr :/

 Jag har mest förstärkt färger, ändrat bakgrunden, puffat in klänningen där jag tyckte den var för "bucklig", fixat till mitt hår, tagit bort mitt ärr vid ögonbrynet, gett mig en svag solbränna och försökt förstärkt sminket lite.

Skulle man titta på bilden nära så skulle den nog vara långt ifrån bra redigerat ;) mycket slarv tyvärr. Men ärligt talat så vet jag knappt vad jag håller på med, haha :D

Vill ni ha fler före / efter bilder? Då får ni ju även se att modellbilder är väldigt redigerade många gånger & ibland inte alls ;)

30 svar på ”Före / Efter.

 1. jätte gärna fler bilder,men eftersom jag inte kan klicka upp dom större så kan jga inte se så mycket förändring förutom att färgerna blivit starkare..:(

 2. Hej

  Just nu har jag jag ett inlägg på min blogg där man kan vara med på en namn insamling mot hundslakten i Kina, alla kan hjälpa till och alla kan göra något. Snälla hjälp mig att nå ut med detta till så många som möjligt, eller hjälp inte mig, hjälp hundarna. De är dem som lider. Glöm inte skriva på du också

  Här hittar du mitt inlägg –>http://sjoquist.blogg.se/2008/october/hjalp-hundarna.html

  Tack på förhand.

  Kramar Sanna

 3. Ja massa för och efter bilder! Riktigt roligt att se! :D (Inte komiskt roligt dock utan mer roligt/spännande. Ja du förstår säkert hur jag menar. ;P)

 4. Jag vet inte vilka agenturer jag ska vända mig till och vilka som är bra och hur jag ska fånga deras intresse! …

  snygg bild förresten

 5. Nej, lite svårt att förstå hur man kan ta så absurt mycket för lite TYG. Hade klänningen haft insydda diamanter så kanske.

  Och gillar färgförändringen med bilden, tråkigt för svackan bara. Händer mig också då o då och det är ganska jobbigt. Hoppas du får tillbaks modellkoncentrationen igen så vi får se massa snygga bilder iaf :)

 6. Jag önskar att jag också hade tid och ork att fippla med PS. Det är ju en hel värld och när man är duktig kan man ju göra riktiga mästerverk av nästan vad som helst!

  Sv: jag tror också att mina gelnaglar kommer bli fula ganska snabbt, mina naglar växer också snabbt som tusan – men för 300 kr var det värt att testa ;)

 7. vill se flera :)

  jo, jag förstår att du är nöjd :) vill också ha en snygg design xD det blir 100 gånger roligare att läsa bloggen då :)

 8. Klart att vi vill ha fler före/efterbilder! ;)

  men du? Vill du ställa upp på intervjun som jag snackade om tidigare? :) Jag har inte förberett den än, men skulle vilja ta det ngn gån i veckan om det är ok :) PUSS

 9. Jag tycker att den blev bra!

  Jag går en kurs nu på distans, digital bildbehandling i photoshop. Jättekul.

  Den kan jag rekommendera =)

  Före och efterbilder är alltid kul att se =)

 10. jag kan ingenting om redigering när det kommer till photoshop. Det enda jag har koll på är hur man fixar en bild så den funkar för tidningen jag jobbar för. Typ.. beskärning, ljus, färg osv. Men inget "putsande".

  Klänningen är dock min hemliga förälskelse. Tycker att den är SÅ fin på ett märkligt sätt. Vill ha vill ha vill ha säger mitt huvud. Nej nej nej säger mitt samvete. Får se hur det blir..

 11. Det är skitkul med före o efter bilder :) även om jag aldrig skulle visa mina egna hahahaha

  Verkar klart intressant att lära sig PS också, men jag har så gammal, slö dator att det inte ens är ide att installera det. Får bli när jag köper en ny :)

 12. Jag tycker det blev bra :)

  Fast första bilden var också fin.

  Ja, jag kommer nog inte att vara ensam om den där pälsen…:P Men i min stad är det inte så många som köpt den som tur är :)

 13. Men lilla gumman, då är det dags att börja lyssna på dom.. Och vad är då inte bättre än en live-spelning. Jag har hört att det ska vara näst intill magiskt.. :)

  Jag tycker bilderna är snygga, du är duktig. Jag har använt Photo shop i typ 8 år, men kan fortfarande inte retuschera ordentligt! Jag vill lära mig, men orkar inte ta mig tid. Latast i världen! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *