Fråga från Nathalie.

Fråga från Nathalie.

Fråga från Nathalie – HEJ, jag skulle vilja fråga en fråga, och är väldigt tacksam för svar :) vilken argentur är du modell för :) hade vart spännande att veta, du får görna svara i mail om du inte vill vsra i blogg kram :)

Svar – Hejsan Nathalie! :) Jag svarar öppet här för det är säkert fler som är nyfikna :) Jag tillhör faktiskt inte någon agentur alls utan jag frilansar helt och hållet. Mest har mitt modellande varit "för skojjs skull" eftersom jag inte har längden inne riktigt. Men jag har gjort ett fåtal reklamjobb för ex. Mariart, Friskispressen, korsetten.se etc.

Jag har inte riktigt vågat satsa på modellandet fullt ut på grund av min längd och min vikt och jag har helt enkelt inte trott tillräckligt på mig själv tidigare. Men nu jäklar tänkte jag anstränga mig lite mer på modellfronten innan jag blir gammal och grå tänkte jag ;) trots att jag är kort så kan jag göra reklamjobb och just därför ska jag på casting till en agentur i slutet på September så får vi se om dom känner att dom vill ha med mig som Peoplemodell eller inte :) Jag kommer inte berätta mer om det förrän jag faktiskt har varit där och fått ett Ja eller ett Nej ;)

Jag älskar verkligen att skapa vackra bilder och just därför vill jag köpa mig en systemkamera och börja fota själv samt att jag drömmer om att få utbilda mig till makeupartist. Jag kanske inte kommer modella hela livet men jag vill gärna vara med och skapa bilder på ett eller annat sätt  framtiden :)

18 svar på ”Fråga från Nathalie.

 1. hihihi näää men visst hade det vart skoj.lite sådär galet och oväntat..fast jag diggar min kalufs..hittade en peruk här hemma som gubben hade haft så var tvungen att spexa lite:D

 2. här fick jag en knäpp på näsan haha. Men du är ju tok-fin! jag måste bygga på min självkänsla klarar knappt av att se bilder på mig på t.e.x bilddagboken som andra har tagit. fast jag kanske inte ser så hemsk ut som jag tror att jag gör. Sitter i huvudet det där :) JAg får skärpa mig :)

 3. du ska absolut fortsätta att vara modell för du har bland de finaste kropp jag har sett på en modell

 4. Svar: Haha, tack :) Nej, jag har ingen utbildning. (dock fick jag lära mig ltie grunder när jag gick frisör, men det är faktiskt inget jag har haft så stor nytta av). Jag experimenterar mycketn är jag inte har något att göra, och har kollat lite på youtube efter filmer och så :)

 5. Svar: Usch, jag tycker det är så fruktansvärt att folk kan leva med sig själv och göra så mot andra människor. Förstår det inte. Trots att man mår "dåligt" så behöver man väl inte vara så otäck. Men skönt att du är så stark trots att jag förstår att du måste ha varit jättejobbigt för dig att behöva gå igenom något sånt :( Ta hand om dig! Kram :)

 6. svar : jooo färdig pizzabotten är skitgod! tycker den är goare är egna botten.. men sen e jag inte så bra på att baka heller. he.

 7. japp de har vi =)

  duu ang detta inlägg. du kan bli och göra precis vad du vill bara du är beredd att kämpa och bara du tror på dig själv! (ja vet, de e svårt)

  men det finns så sjukt många människor i världens som har enorm potential inom många områden, men vägrar eller vågar inte använda den. snacka om slöseri med liv! ellerhur?

 8. Hej raring! Du pratar om att du inte vill satsa pga din längd och din vikt, hur lång är du då och vad väger du? Tänker du på vad du stoppar i dig,och vad har du för inställning till mat och träning? Vad har du mer för intressen? Vad arbetar du med? utbildning? Framtidsplaner? Denna Anders som du skriver om, är det din pojkvän? Jag är inne på din blogg titt som tätt och tycker du verkar vara en kanonmysig tjej, men du är lite hemlighetsfull…så nu får du en hög av frågor som jag suttit och funderat på många ggr, när jag läst din blogg (jag kan ju ha missat dessa bitar) Kramar //Zoo-Fia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *