Fredagkvällen i Tallinn, Essie bjöd på middag på restaurang Bocca.

Fredagkvällen i Tallinn, Essie bjöd på middag på restaurang Bocca.

På fredagkvällen så bjöd Essie oss på en fantastisk middag på restaurang Bocca i Tallinn. Det första jag reagerade på var den otroligt vackra fotoväggen som fanns i rummet som vi fick. Så här skulle det gärna få se ut hemma hos mig! :)

Nästan hela sällskapet. Caroline saknas eftersom det är hennes bild så hon står bakom kameran :) Närmast kameran på vänster sida och inåt: Elin, Julia, Anne, sen satt Kicki där men hon syns inte är någon annanstans? :), Therese från Essie & Tina. Närmsta kameran på höger sia och inåt: Jag, Johanna, Caroline (som tar kortet), Bella, Sanna & Malin :)

Jag satt bredvid Johanna vid middagen :) Johannas bild!

Mittemot mig satt härliga Elin & Julia :) Julia var dock inte riktigt med på att jag tog kort så hon tittar ju åt helt fel håll ;)

Min trerättersmiddag :) Räkor, Kyckling & Citronkaka :) Huvudrätten och efterrätten var såååå god :) Förrätten var sådär då den var väldigt smaklös men 2 av 3, inte illa pinkat ;)

Tillbaka på hotellet så var vi ett gäng som satt kvar och snackade lite (ok dom snackade, jag var så trött så jag lyssnade mest ;P) och ett tu tre så dök Julia upp med två flaskor bubbel! Cutie! <3 :D

Jag hade verkligen en underbar fredag med och än har jag inte berättat klart om min helg i Tallinn tillsammans med dessa underbara bloggtjejer och Daisy Beauty! :D Och ett stort tack till Essie för en underbar eftermiddag och middag! <3

10 svar på ”Fredagkvällen i Tallinn, Essie bjöd på middag på restaurang Bocca.

  1. Sv: Förstår att du behövde vila lite nu när du är hemma igen :) Kanske ses vi i helgen nått? miss you :)

    Käket såg smaskigt ut där du :D skumpan med ;)

  2. jag har en fråga—jag skulle behöva värmeskyddande grejs då jag gör lockar i mitt hår.. vilket kan du rekommendera? vilket tycker du e bäst? får inte kosta rent för mycket? vart köper man det?

  3. Sv: Jag hade bara hört bra saker om Big Bold Macara så jag blev jättebesviken när den inte fungerade lika bra för mig. Brukar aldrig ha problem med IsaDoras mascaror. Jag kanske fick ett dåligt exemplar som hade hunnit torka ut?

  4. Sv: Vi har inga speciella helgplaner alls mer än att mira ska på gympa med mange på söndag så fredag eller lördag spelar ingen större roll för mej men lördag lär man ju ska se festivalen ;D Följer du den ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *