[ Fröken fel dygnsrytm. ]

[ Fröken fel dygnsrytm. ]

Jag förstår inte varför det är så svårt att gå och lägga sig? Varför kan inte min dubbelsäng känns lite mer inbjudande om kvällarna? Jag menar…det känns ju så himla bra att ligga i den på morgonen…men på kvällen så skyr jag den som pesten. I-landsproblem.

Imorgon har jag i alla fall lite saker att sysselsätta mig med. Jag ska tona håret samt packa inför hallstahammarträffen och lägga ut lite saker på tradera samt en del till någon klädinsamling. Dessutom så måste jag ut och gå lite så jag får röra på mig. Kanske inte låter som stora planer för er men för en arbetslös mig så är det väldigt mycket som står på schemat! ;) Jag kanske till och med klär på mig något vettigt så ni kan få en outfit bild, who knows! ;)

Mitt liv är verkligen glamouröst, som fan ;)

Fotograf: Gunnar Englund.
Grafiker: Ingela Svensson.

12 svar på ”[ Fröken fel dygnsrytm. ]

  1. Du har det ju glamorösare än mig iaf ;)

    Och jag har också funderat på det där med sängen.. fan, vad jobbigt det är :( Imorgon ska jag iaf gå upp i tid! så tänker jag varje morgon… Drömscenariot vore att jag gick upp i tid och tog en powerwalk :)

  2. Vet hur det är att inte vilja lägga sig :/ Dock lättare när man har någon att lägga sig med. Grym bild för övrigt. Som vanligt!

  3. tjohej !

    du är inte ensam om det här med sabbad dygnsrytm :P haha.

    måste dock gnälla lite, gillar inte alls den här nya sättet att kommentera. :S

  4. Haha jag fudnerade också på om jag skulle börja packa igår, men jag kom fram till att det är inget som springer ifrån en :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *