Fy fan vilka jävla människor det finns!

Fy fan vilka jävla människor det finns!

Jag spanar faktiskt då och då in Linda Rosings blogg och idag blev jag riktigt upprörd när jag läste alla kommentarer hon har fått på ett inlägg som handlar om hennes dotter Melissa. Linda har dessutom lagt upp en bild på Melissa och hennes kompis. Melissa och hennes kompis har fått sjukt många elaka kommentarer om sitt utseende.

Hur fan kan människor vara så jäkla dumma i huvudet och skriva så elaka saker om barn?!?! (vet ärligt talat inte hur gamla dom är) Har ni så jäkla dåligt självförtroende och självkänsla själva att ni måste hoppa på unga tjejer?!

Fy fan vad förbannad jag kan bli på sånt här…..>:(

22 svar på ”Fy fan vilka jävla människor det finns!

 1. Jag håller med! Jag kikar in på hennes blogg då och då jag med och människor är helt sjuka! Jag tror Melissa är 13 eller nåt sånt.

 2. Håller med dig helt och hållet. Elaka kommentarer är alltid vidriga (brukar få såna själv ibland, folk som klanakar ner och stör sig på mig osv.) men när det riktas mot barn är det ÄNNU VÄRRE. Förstår mig verkligen inte på de männsikor som gör sånt. Vad får de ut av det?

 3. Jaa, jag brukar också läsa hennes blogg lite då och då och där är folk verkligen supertaskiga i kommentarerna. Förstår inte vad de tänker med? Och sitta och kommentera andras folk utseenden. Blir riktigt ledsen när man läser sånt. (inte bara i hennes blogg utan andras med..)

 4. jag blir också riktigt arg på sådana människor dom går redanförlångt att trycka ned på folks utseende i huvudtaget men när det gäller barn hur kan man vara så dum?

 5. Hej, Håller med dig till fullo på det du skrev.

  Det är helt sjukt hur folk kan skriva sånna saker, bara för de har dåligt självförtroende/är avundsjuka behöver de inte ta ut det på helt oskyldiga människor!

  Bra blogg föresten!

 6. omg! läste inlägget själv nu, och vissa människor är ju bara att beklaga… kan man inte skriva trevliga saker ist? eller bara mååste man provocera!

  och ge sig på barn är riktigtriktigt lågt…

  ha de fint i solen!

 7. Jag håller helt med. Det måste sticka så i ögonen på dem så de inte vet hur de ska bete sig! Låga människor =(

 8. Vilka idioter gör sånt?

  Hur gammal är Melissa egentligen?

  Om man sminkar sig eller försöker att förbättra sitt utseende på något sätt så kollar folk snett.

  Gör man inget får man skit för det.

 9. Tragiskt att folk som hoppa på henne när hon inte kan försvara sig ens. Överhuvudtaget egentligen.

 10. tyvärr blir det mänskliga släktet ännu värre online än vad det är utanför och där är vi människor inte snälla direkt. Online blir folk monster tyvärr……..

 11. jag var också inne på hennes blogg nyss och läste det inlägget.

  fattar inte varför folk är så elaka och bara kommenterar negativt. vad tjänar dom på det liksom? :/

 12. Självklart är det sjukt att folk måste lämna sådana kommentarer om hennes dotter och vän men jag tror nog att det är mer för att såra Linda Rosing och skapa uppståndelse på det viset. Genom internet kan man vara relativt anonym och jag är tveksam till om dom hade vågat säga det till henne direkt. Tragiskt att det ska behöva vara på det viset, att några idioter ska förstöra allt.

  Men det är som du säger… människor som är dumma i huvudet, har pissigt självförtroende eller så har dom helt enkelt blivit tappade på huvudet vid födseln.

 13. Vaaaa….jag läser den me..Har inte kollat igår..Fyy fan va elakt,att folk bara orkar o klanka ner på människor..O speciellt på ungdommar som tar illa vid sig väldigt lätt..usch

 14. Ja, brukar läsa hennes blogg jag med då och då. Men jag har slutat läsa kommentarerna där för man blir så arg. Jag själv har helt ändrat min uppfattning om Linda efter att ha börjat läsa hennes blogg. Men det verkar som att många liksom har bestämt sig angående henne och vad de tycker. Jag hoppas iaf att hennes dotter inte läser kommentarerna. Tror hon är 14 och jag hade nog själv inte tagit det så bra att få läsa en massa dumt om mig själv i den åldern!

 15. tror kanappast att kommentarerna handlar om barnens utseenden i grund och botten utan om att såra linda. det finns inget som sårar en så som när folk går på ens nära och kära!

 16. tycker oftast det är elaka kommentarer med mera när man är där å kikar ibland. tråkigt att människor inte har bättre vett i huvet än att klanka ner på folk, men att ge sig på barnen e väl ändå otroligt fegt tycker jag. men det finns juh folk till allt tydligen. hoopas allt är bra med dig:) när avslutas breeze tävlingen förresten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *