gammalt modelljobb för friskispressen.

gammalt modelljobb för friskispressen.

fotograf: björn hardestam.

bild på mig som varit med i friskis pressen (friskis och svettis tidning), vårmodet för träningskläder för något år sedan. jag tyckte det var hysteriskt kul att de tog tjejen som var ”störst” på plats o satte på henne den korta magtoppen ;) min tanke ”de retuscherar mina kärlekshandtag”. men dom är minsann kvar på bilden ;) bra gjort av friskis & svettis tidning friskispressen tycker jag :) att dem inte ville retuschera bort dem alltså:)

20 svar på ”gammalt modelljobb för friskispressen.

 1. Sv: Kul att du är nöjd :) Jag utbildade mig på IMC (International Make Up Center = Make Up Store’s systerbolag) i Stockholm. Är nöjd med min utbildning också :)

 2. Spääande det later med slutfotografering. Förstar att du är nervös :) Är du klar med utbildningen sen efter det?

 3. SV: Tack, mitt hjärta är hon!

  Bilden är jättefin, bra att den är oretuscherad tycker jag! Du ser ut som en ”normal” person, haha vad konstigt det lät…=)

 4. Jag är helt 100 på att jag sätt den där bilden på nätet någonstans. Men attans kommer inte ihåg vart =) Kanske var på någons blogg eller så.. Men fin är bilden..

 5. Jag är helt HUNDRA på att jag sätt den där bilden på nätet, tror det var i någons blogg om jag inte minns fel.. Men till det jag skulle säga, – Fin bild!! Och tycket som du, att det var bra av friskis och svettis att inte göra nått åt den, den visar bara en sund och fin tjej!!

 6. Väldigt fin var du i alla fall! Oerhört vackert med en kvinna som har kurvor!

  Sv: Det är första gången jag tävlar om något, så det ska bli lite spännande :)

 7. YES!! Ursnygg bild och jag ar glad att inget retuscherades bort. Dom flesta ar inte 190 cm langa och vager 45 kg. Good job bruden! Om nu resten av varlden kunde hanga med i svangarna och visa dom ”normala” bilderna…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *